Ћорић: Мирна и фер кампања до изборне побједе

ГС
Ћорић: Мирна и фер кампања до изборне побједе

БИЈЕЉИНА - Предсједник Градског одбора СНСД Бијељина Недељко Ћорић је позвао све учеснике локалних избора за фер, коректну и мирну политичку кампању и најавио да ће СНСД своју кампању водити у контакту са грађанима и тражењу бољих рјешења за бољи живот.

 “Период у наредне четири године искористићемо да брзо и ефикасно развијамо град и пружимо грађанима боље услове живота, а то неће моћи урадити сама ниједна политичка странка, то морамо сви заједно, да сваки човјек уради оно што је до њега и да имамо добар живот за сваког човјека у граду”, рекао је Ћорић на конференцији за новинаре уочи почетка предизобрне камапње.

Он је истакао да СНСД неће улазити у било какве прљаве облике кампање и да за ову странку кампања никада и не престаје, јер политику схватају као частан и озбиљан посао који изискује и озбиљан рад.

“Ми смо много тога урадили у претходном периоду, имамо много тога и да наставимо, а за све имамо добра рјешења, креирана у складу са потребама грађана, са посебном пажњом према развоју економије, привреде и пољопривреде, као и развоју културе и спорта”, рекао је Ћорић.

Према његовим ријечима, превасходни циљ СНСД је да сваки човјек у Бијељини живи боље.

О припремама и учешћу на локалним изборима говорио је шеф Градског изборног штаба СНСД-а Младен Милић који је навео да у кампању, специфичну због ситуације са вирусом корона, улазе са више од 2.000 активиста са искуством из више изборних циклуса, ојачани младим снагама.

“Спремно улазимо у политичку борбу с циљем побједе листе СНСД и кандидата за градоначелника и увјерени смо да ћемо, као највећа политичка организација, уз добро организован и координисан рад у потпуности осварити пројектоване задатке”, рекао је Милић, истичући да су на листи СНСД искусни људи доказани у професионалном и друштвеном ангажману.

Душан Милошевић, шеф Изборног штаба Младих социјалдемократа, рекао је новинарима да је нова генерација СНСД мотивисана и спремна за изборну побједу и као приоритете најавио креирање амбијента за бољи живот и останак младих у Бијељини.

Члан Предсједништва бијељинског СНСД Данијела Ђукин истакла је да жене из ове странке нису маргинализоване и да уз велики рад и одговорност могу да достигну врх у свакој сфери живота, наводећи да су жене из ове странке на јавним функцијама, у науци, техници, здравству, судству, начелници локалних самоуправа, директори, министри, посланици, те да је и предсједник Републике Српске жена.

“Наше жене су стручне, одлучне и утицајне, оне јачају позицију свих жена и у овим изборним циклусима и кампањама”, рекла је Ђукинова и позвала све жене да се друштвено активирају и својим радом допринесу јачању мира и стабилности у држави.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана