Чланови Социјалистичке партије добијају поруке да изађу на протесте

Срна
Чланови Социјалистичке партије добијају поруке да изађу на протесте

БАЊАЛУКА - Чланови Градског одбора Социјалистичке партије Бањалука добијају поруке у којима су позвани да се одазову на протест у организацији опозиционих странака.

Овакав потез јасно показује да појединци из такозваног СПС-а злоупотребљавају базу података наше партије и на тај начин доводе у забуну чланство Градског одбора Социјалистичке партије, наводе из ове партије.

“Обавјештавамо чланове партије у Бањалуци да је очигледно ријеч о виду провокације и због тога је наша обавеза да информишемо чланство да поруке које добијају не шаљу нити су слали функционери Градског одбора или партије”, саопштено је из СП-а. 

ГрО СП је увијек подржавао демократију, право на слободу изражавања и право грађана да изразе своје незадовољство стањем у друштву. Међутим, у одбору сматрају да разлози због којих опозиционе странке позивају грађане на протесте ниси увјерљиви. Посебно треба узети у обзир и даље врло деликатну и нимало повољну епидемиолошку ситуацију, поручују из Градског одбора Социјалистичке партије у Бањалуци, истичу из СП.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана