Чланови Mото клуба "Пале" поклонили више од 400 пакетића

Срна
Foto: Facebook

ПАЛЕ- Чланови Мото клуба "Пале" обучени као Дједа Мраз обрадовали су данас малишане са Пала којима су подијелили више од 400 пакетића.

Пакетићи су уручени члановима Удружења "Сунце", дјеци из социјално угрожених породица, малишанима из вртића "Цврчак" и осталој дјеци која су присуствовала манифестацији.

Предсједник паљанског Мото клуба Дејан Симанић рекао је новинарима да ову активност организују већ седму годину, да су на почетку имали око 100 пакетића.

"То је традиција која ће се наставити", рекао је Симанић и додао да је најважније помоћи онима којима је та помоћ потребна.

Директор Удружења "Сунце" Миленко Вујиновић рекао је да је ово диван гест паљанских бајкера, који већ седам година помажу рад удружења и кроз друге активности.

"Они су нам увијек на располагању и никад се није догодило да нам нису ускочили у помоћ. Бајкери су нам уручили и диван поклон у виду иконе Светог Василија Острошког, коју су ове године донијели са Острога", навео је Вујиновић.

Он им је захвалан на томе, наводеће да је Удружење почело прошле године да прославља Светог Василија Острошког Чудотворца који помаже слабима и немоћнима.

Мото клуб "Пале" броји 16 чланова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана