Бурсаћ: Чланови СДС-а откупили телефон са снимцима Павловића

Срна
Foto: СРНА

ПРИЈЕДОР - Предсједник Градског одбора СНСД-а Приједор Саша Бурсаћ рекао је данас да су чланови СДС-а "откупили телефон од жене са којом је Далибор Павловић био у вези и на најгори могући начин задрли у његов приватни живот".

Бурсаћ је рекао да су у СНСД-у дошли до докумената, а да за неке ствари имају и свједоке.

"Имам информацију да се /предсједник Градског одбора СДС-а Приједор/ Маја Драгојевић-Стојић похвалила партијском шефу Мирку Шаровићу да су њени људи, уз њену сагласност и координацију откупили телефон од Ане Јеж, конкретно одборник Предраг Старчевић и да су преко својих људи који се тако нечасно и одговорно понашају преко друштвених мрежа исценирали ово и на најгори могући начин задрли у приватни живот Павловића", рекао је Бурсаћ.

Он је навео да је "Далибор погријешио, али да није заслужио нико, па ни он да буде разапет на овакав начин". Бурсаћ је рекао да је Павловић за девет мјесеци колико је био на челу града урадио пуно више него његов претходник за читав мандат, те да је са функције градоначелика одступио из моралних разлога.

"Желим опет да кажем да Далибор Павловић, какав год да је, ниједан зарез у Градској управи није ударио накриво, ниједну марку није потрошио, а да то није у складу са законом. Сви који буду радили супротно од закона, а имају везе са СНСД, биће смијењени", рекао је Бурсаћ на конференцији за новинаре која је одржана на Тргу мајора Зорана Карлице.

Он је навео да би нови избори у Приједору требало да буду одржани за најмање 45 или најдуже 105 дана, те да се СНСД поново окупља за Приједор и да само истином иде у побједу на предстојећим изборима за градоначелника. Бурсаћ је навео да на синоћњој сједници Градског одбора СНСД, којој је присуствовало више од 200 људи, било ријечи и о изборима, али да није помињано име кандидата за градоначелника. Он је истакао да је разговарано о томе да се изабере најбољи кандидат, да побједи, али да није био ријеч о именима.

"Смије ли Маја Драгојевић-Стојић сазвати свој ГО, не смије јер ће бити смијењена, зашто није одржана сједница ГО СДС више од годину дана", рекао је Бурсаћ. Он је нагласио да се СНСД у Приједору неће бранити од напада опозиције причајући и "пакујући нешто", него ће кренути у силовит контранапад истином и само истином. Бурсаћ је поручио свима који се виде као будући кандидати који, такође, имају приватне животе, да воде рачуна како се понашају.

"Већ знамо неке ствари, ко би у опозицији могао да буде кандидат, али за све појединачно припремамо оно што је из њихових живота, како су се понашали, на који начин су функционисали у задњих 20, 30 или 40 година", рекао је Бурсаћ.

Он је позвао све који "планирају да пакују ствари", а, како каже, најављено је на друштвеним мрежама да се спремају неке информације за њега, посланике, одборнике, директоре и све именоване", да изађу на полиграф.

"Позивам их овдје пред ове људе да поставимо полиграф и ја први да сједнем, и да ми поставе питања да ли је нешто истина или није, а ја ћу прецизно и јасно одговарати. Исто позивам да неко од њих сједне са друге стране, једно питање они једно ја, па да видимо", рекао је Бурсаћ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана