Бурно у Скупштини општине Теслић: Три одборника напустила Клуб СНСД-а

В. К.
Бурно у Скупштини општине Теслић: Три одборника напустила Клуб СНСД-а

Теслић - Клуб СНСД-а у Скупштини општине Теслић јуче је остао без три одборника, који су се на тај корак одлучили због неслагања са врхом општинског одбора, а дојучерашње колеге су им поручиле да одавно не поштују ставове и одлуке странке те да су ближи начелнику Милану Миличевићу из СДС-а.

Из Клуба СНСД-а, који сада броји пет одборника, изашли су Саво Радић, Драган Николић и Дијана Ђекановић и формирали клуб одборника "СНСД 1", а као кључне разлоге за то су навели вишемјесечне притиске и неслагање са првим човјеком СНСД-а у Теслићу Драганом Богданићем.

Осим тога казали су да је посљедњи вандалски чин, односно избушене гуме и забодени нож на крову породичног аутомобила Ђекановићеве, била кап која је прелила чашу.

Богданић је јуче кратко казао да се ради о људима који су након избора почели да сарађују са начелником зарад својих приватних интереса.

- Нико из СНСД-а није имао разлога да уради ово што се десило Ђекановићевој. Неко је ово добро инсценирао - рекао је Богданић.

Шеф Клуба СНСД-а у Теслићу Мишо Стојановић каже да је СНСД недавно покренуо дисциплинске поступке против тих одборника, јер нису поштовали ни одлуке органа странке ни Клуба, додавши да неће моћи да буду дио клуба "СНСД 1" јер је СНСД само један.

Полицијска управа Добој саопштила је да су запримили пријаву да су на возилу "ситроен берлинго" власника Г. Ђ. избушене четири гуме, а на крову забијен нож те да је дежурни тужилац оштећеном лицу уручио кривични приједлог о гоњењу по приватној тужби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана