Брод: Божићни дарови за 100 борачких породица

Срна
Foto: Срна

БРОД- Борачка организација у Броду организовала је поводом божићних празника за 100 бораца и породица умрлих бораца подјелу прехрамбених пакета у вриједности 10.000 КМ, обезбијеђених уз подршку локалне заједнице.

„У сараднји са мјесним одборима подијелјено је стотину прехрамбено-хигијенских пакета за оне који су незапослени, немају редовна приманја, који су болесни или се налазе у тежем станју из разних разлога. Пакети су у вриједности од 100 КМ“, навели су из Борачке организације.

Због короне, болести, старости и великог поскуплјенја, многе породице се, навели су из Борачке организације, налазе у тешком станју и не могу себи да обезбиједе основне намирнице, па је то био и разлог да ове године помоћ буде у виду пакета хране.

У Борачкој организацији истакли су да 10.000 КМ за набавку пакета помоћи обезбиједила општина Брод у складу са одлуком о допунским правима бораца, ратних војних инвалида и породица погинулих бораца, која је од почетка године ступила на снагу, а чију израду је иницирала Борачка организација.

За већи број чланова Борачке организације помоћ је уручена путем мјесних одбора Борачке организације на кућну адресу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана