Братство „Свети Стефан“дарује са по 500 евра 5 породица из Бијељине

Срна
Братство „Свети Стефан“дарује са по 500 евра 5 породица из Бијељине

БИЈЕЉИНА - Чланови Мисионарског братства „Свети Стефан“ из Београда овог викенда ће даровати по 500 евра за пет социјално угрожених породица на подручју Бијељине, објављено је данас на сајту Епархије зворничко-тузланске.

Његово преосвештенство епископ зворничко-тузлански Фотије данас је у Бијељини разговарао са члановима ове хуманитарне организације који су пренијели своја искуства и идеје за будућу сарадњу са Добротворном организацијом „Тројеручица“, која дјелује при Епархији зворничко-тузланској.

Владика Фотије даровао је госте из Београда пригодним поклонима, у знак пажње и захвалности за њихов труд и љубав према онима којима је помоћ потребна.

Чланови те организације и координатор „Тројеручице“ свештеник Велислав Мишура данас и сутра заједно ће посјетити пет социјално угрожених породица и уручити им новчану помоћ.

„Свети Стефан“ је хуманитарно-мисионарска организације која дјелује под окриљем Манастира Сланци у Архиепископији београдско-карловачкој, а у данашњој посјети су били и чланови музичког састава „Метох“, који ради при том манастиру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана