Бореновић: Подршка кандидату СДС-а за градоначелника Приједора

Срна
Бореновић: Подршка кандидату СДС-а за градоначелника Приједора

ПРИЈЕДОР- Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић изјавио је данас да ова странка безрезервно подржава кандидата СДС-а за градоначелника Приједора Мају Драгојевић Стојић и да су политике ових двију странака компатибилне.

"Маја Драгојевић Стојић има довољно енергије и воље, и води политику чистих рачуна, а то ће народ препозанти и уз подршку своје, а од данас и званично и уз подршку ПДП-а, убијеђен сам да ће остварити побједу", рекао је Бореновиић новинарима у Приједору.

Он је изразио увјерење да ће се најжешћа политичка утакмица водити у Бањалуци, а потом у Приједору, као и у неким другим локалним заједницама.

"Остављамо све потенцијалне недоумице по страни. Нас интересује побједа", навео је Бореновић.

Предсједник Градског одбора ПДП Приједор Далибор Грабеж изјавио је да је одраније познат став приједорског ПДП-а да не може подржати кандидате за градоначелника Приједора ни СНСД-а ни ДНС-а, будући да су то странке које чине власт на републичком нивоу.

"Били смо отворени за договор са СДС-ом и недавно смо на органима странке донијели одлуку да подржимо кандидата СДС-а за градоначелника Приједора", истакао је Грабеж.

Стојићева је захвалила руководствима ПДП-а и Градског одбора Приједор на подршци за њену кандидатуру за градоначелника Приједора.

"Ми смо природни партнери и народ који гласа гледа истим очима на нас као на опозициону причу", рекла је Стојићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана