Бојан Којовић најмлађи кандидат СНСД-а за начелника у источној Херцеговини

Срна
Бојан Којовић најмлађи кандидат СНСД-а за начелника у источној Херцеговини

БЕРКОВИЋИ - Двадесетосмогодишњи Бојан Којовић кандидат је СНСД-а за начелника општине Берковићи и на предстојећим локалним изборима биће најмлађи кандидат у трци за начелника на подручју источне Херцеговине.

Којовић каже да је одлуку да се кандидујем за начелника општине Берковићи донио јер је убијеђен да млади људи могу учинити доста и ову локалну заједницу учинити љепшом и развијенијом.

“Млади су будућност Републике Српске, зато им треба дати шансу, а они ће својим знањем и резултатима доказати колико вриједе”, рекао је Којовић Срни.

Он додаје да Берковиће у будућности види као једну јаку локалну заједницу, као мјесто у којем млади остају и заснивају своје породице.

“Један од предуслова напретка је и оживљавање привреде и отварање нових погона. Наш тим је среман за све ово. Спремни смо да уз властите напоре, знање, челичну вољу и подршку институција Републике Српске обезбиједимо боље услове за живот свим становницима наше мале општине”, истиче Којовић.

Бојан Којовић је дипломирани правник, запослен је у једној приватној фирми на подручју општине Берковићи, члан је и секретар Општинског одбора СНСД Берковићи.

У трку за начелника Берковића и овај пут ће актуелни начелник и кадар СДС-а Ненад Абрамовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана