Богати садржаји Лакташког љета 2016: Добра забава за све укусе и генерације

А. Ј.
Богати садржаји Лакташког љета 2016: Добра забава за све укусе и генерације

Лакташи - Предстојећи викенд у Лакташима обећава добру забаву јер ће бити одржано неколико интересантних спортско-културних догађаја у оквиру традиционалне манифестације "Лакташко љето 2016".

Ово су саопштили из Туристичке организације општине Лакташи истакавши да љубитељи борилачких вјештина већ данас од 17 часова могу уживати у ревијалном џудо такмичењу које ће бити одржано на централном тргу.

- Књижевно-музичко вече "Путописи" на ком ће се представити књижевник Борис Максимовић са књигом "Хаџилук племенитом сну", уз музичку пратњу Бојана Ракочевића и Маје Аћић, биће одржано сутра - рекли су из Туристичке организације и додали да ће ова манифестација  почети у 20 часова испред Центра за културу.

Највећи спортски догађај на манифестацији "Лакташко љето", "Стритбол Лакташи", свечано ће бити отворен у суботу у 19 часова на платоу код Спортске дворане.

- Још није касно за пријаве екипа и заинтересовани то могу да учине позивом на број 066/257-670. Наградни фонд је одличан. Након отварања планиран је рок концерт групе ДПО - истакли си у Туристичкој организацији и додали да је улаз на све догађаје слободан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана