Бјелаковић: Пријете ми из СДС-а и ПДП-а

Срна
Бјелаковић: Пријете ми из СДС-а и ПДП-а

Требиње - Власник портала "Требиње 059" Ђорђе Бјелаковић пријавио је јуче полицији пријетње које је њему и његовој породици упутило непознато лице због текста "Посљедња шанса", чији је аутор један од требињских политиколога.

Бјелаковић је рекао да је због учесталијих пријетњи и вербалних напада непознатих лица, али и појединих политичара из СДС-а и ПДП-а био принуђен да затражи заштиту полиције, јер страхује за своју и безбједност породице.

- Док сам јуче шетао са супругом и дјецом пресрео ме је непознати младић и запријетио да што прије са портала уклоним текст 'Посљедња шанса' или ћу, ако га не послушам, врло брзо ја бити уклоњен - тврди Бјелаковић и додаје да је од 2014. године, након општих избора, почео да прима пријетеће телефонске позиве и поруке, од којих је неке и снимио, што је јуче као доказ предао полицији. Истиче да ниједан текст који је објавио није увредљивог садржаја.     

- Упркос томе, недавно ме је позвао одборник ПДП-а у требињској Скупштини Зоран Анђушић и тражио да уклоним један од текстова који се односи на њега, или ће се он, како је рекао, посавјетовати са својим људима - каже Бјелаковић и додаје да му је и градоначелник Требиња Славко Вучуревић неколико пута пријетио посредством медија и саопштења.

Вучуревић и Анђушић тврде да нису пријетили Бјелаковићу због објављивања појединих текстова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана