Бивши капитен “Црвене звезде”обезбиједио пакетиће за дјецу из свога села код Градишке

Г.С.
Foto: srpskainfo.com

Познати фудбалер Марко Марин, који је симпатије овдашње јавности стекао наступима за “Црвену Звезду” чији је био и капитен, обезбиједио је 70 новогодишњих пакетића за чланове КУД-а “Мирково коло” из Врбашке код Градишке.

Марин је овдје у дјетињству провео много времена, код дједа и баке по мајци. Сада игра у Саудијској Адабији, али није заборавио Врбашку.

– Веома смо срећни и захвални на овом гесту. Дјеца, чланови нашег КУД-а и њихова браћа и сестре из Врбашке и околине су веома захвални Марку, али и његовом оцу Ранку Марину на овим поклонима – казао је за Српскаинфо Миленко Вранић, предсједник КУД-а “Мирково коло”.

Кореограф Мирослав Лајић истиче да је Марин, којем су сви са свечаности из Друштвеног дома у Врбашкој пожељели срећу, заслужан да први дан Нове године буде пун радости.

– У нашем КУД-у има много дјеце. Они воле игру и пјесму и зато је нас друштвени живот на високом нивоу. Ове године, залагањем градске управе Градишка, обновљен је дом и створени услови за рад и програме – казао је Лајић.

Пакетићима су се малишани веома обрадовали, посебно лоптама и слаткишима у црвено-бијелој боји.

Иначе, Марко Марин је рођен у Градишци, а прве године провео у Горњим Подградцима, гдје је прије одласка у Њемачку, живјела његова породица, преноси Srpskainfo.com

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана