Биљана Реновица Цвијетић предсједник општинског одбора Социјалистичке партије Соколац

Срна
Foto: СРНА

СОКОЛАЦ- Биљана Реновица Цвијетић изабрана је за предсједника Општинског одбора Социјалистичке партије (СП) Соколац.

На изборној конференцији одржаној на Сокоцу 25. октобра, осим предсједника Општинског одбора СП-а изабрани су и потпредсједник Марко Јанковић, као и секретар Нина Јововић.

 

Биљана Реновица Цвијетић рекла је Срни да ће се залагати за демократску и правну државу, за економску и социјалну правду, за све грађане без обзира на њихов поглед на свијет, националну и вјерску припадност.

 

Она је оцијенила да је након више од деценије, СП у овом мјесту добио легално и легитимно изабране органе партије, те да су сви добронамјерни грађани добродошли у ову партију, у којој ће се сви заједно борити за социјалну правду, развој Сокоца и нова радна мјеста.

 

"Имамо шансу за бројне подстицаје како у пољопривреди тако у екологији и осталим областима живота и рада људи на подручју наше општине", навела је она и изразила увјерење да ће социјалисти добити подршку грађана.

 

Према њеним ријечима, СП се не одриче искусних и способних људи и подржаће их, као и нове младе људе жељне да се докажу, те направити спој младости и искуства за добро општине Соколац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана