Бијељина: Због ремонта сутра без струје 5.000 корисника

Срна
Бијељина: Због ремонта сутра без струје 5.000 корисника

Бијељина - У Бијељини ће сутра због редовног годишњег ремонта енергетских постројења око пет хиљада потрошача бити без струје од 7.00 до 15.00 часова, најављено је из "Електро-Бијељине".

Портпарол компаније Слободан Ђаламић рекао је Срни да због ремонта трафо-станице "Остојићево" неће бити струје у селима Батковић, Остојићево, Бродац, Балатун, Велино Село, Рача и Мала Обарска, једном засеоку у Великој Обарској и засеоку у Црњелову.

Због ремонта далековода "Ковиљуше" и "Жељезничка" без електричне енергије биће потрошачи у градском насељу Ковиљуше и у дијелу центра града.

На подручју које покрива "Електро-Бијељина" ремонт се сутра обавља и на енергетским постројењима у Пелагићеву, због чега ће без напајања струјом од 8.00 до 16.00 часова бити потрошачи у насељима Лончари и Човић Поље.

Краћи прекиди у напајању најављени су у Угљевику и Лопарама, гдје се обавља санација и реконструкција на нисконапонској мрежи.

Из предузећа "Водовод и канализација" саопштено је да ће због ових радова доћи до нестанка електричне енергије и у рејону изворишта воде Грмић у Бијељини, и до проблема у раду пумпних постројења, што ће изазвати смањење притиска у водоводној мрежи и нестанак воде у вишим дијеловима града, те вишим спратовима зграда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана