Бијељина: Забрана саобраћаја у више улица због изградње канализације

Срна
Бијељина: Забрана саобраћаја у више улица због изградње канализације

Бијељина - У више улица у Бијељини од понедјељка, 14. августа, до 15. октобра биће забрањен саобраћај због радова на изградњи система за прикупљање и пречишћавање отпадних вода.

У овом периоду биће забрањен саобраћај за све врсте возила у Улици Милоша Обилића од раскрснице са Мајевичком до раскрснице са улицама Сремска и Живојина Мишића, затим у Солунској, Сарајевској, осим за возила станара у периоду када то не омета извођење радова, те у Улици Цара Уроша од раскрснице са Улицом 1. маја до раскрснице са Улицом Душана Баранина, осим за возила станара.

У току извођења радова саобраћај аутобуса биће забрањен кроз Мајевичку улицу и биће усмјерен кроз улице Кнеза Иве од Семберије и Јована Дучића у Рачанску улицу, саопштено је из Градске управе.

У периоду од 17. августа до 30. октобра одређена је измјена режима саобраћаја у Улици Српске војске, гдје ће бити забрањен саобраћај за све врсте возила од раскрснице са улицама 27. марта, Николе Тесле и Жртава фашистичког терора - раскрсница код "Бледа" до иза 50 метара од улаза у круг Болнице и Дома здравља.

У Улици 27. марта у овом периоду биће забрањен саобраћај за све врсте возила од раскрснице са улицама Николе Тесле, Српске војске и Жртава фашистичког терора - раскрсница код "Бледа" до раскрснице са Улицом Јована Кронштатског, у Нушићевој ће бити забрањен саобраћај за све врсте возила осим возила станара од раскрснице са Улицом Саве Ковачевића до раскрснице са улицом 27. марта.

У Улици Саве Ковачевића биће промијењен смјер кретања на потезу између два сусједна укрштања са Нушићевом улицом, у Улици Николе Тесле биће забрањен саобраћај за све врсте возила осим возила станара, и то од раскрснице са Улицом Саве Ковачевића до раскрснице са улицама 27. марта и Жртава фашистичког терора.

У Улици Ивана Горана Ковачића биће забрањен саобраћај за све врсте возила осим возила станара, и то од раскрснице са Улицом Ђуре Даничића до раскрснице са Улицом 27. марта, у Козарачкој ће бити забрањен саобраћај за све врсте возила осим возила станара, и то од раскрснице са улицом Кадињачка до раскрснице са Улицом 27. марта, обухватајући и Улицу Јована Цвијића.

У Улици потпоручника Смајића биће забрањен саобраћај за све врсте возила, осим возила станара и возила Дома здравља, те забрањено заустављање и паркирање и промијењен режим кретања возила у двосмјерни.

У вријеме извођења радова саобраћај теретних возила преусмјерава се на градску обилазницу.

"Имајући у виду да постојећи приступ Болници и Дому здравља неће бити у функцији, за приступ тим установама у функцију ће бити стављен улаз у комплекс Болнице који у претходном периоду није коришћен, а налази се такође у Улици Српске војске у близини раскрснице са Улицом Николе Спасојевића", додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана