Бијељина: За асфалтирање улице у Kовиљушама 46.000 КМ

ГС
Бијељина: За асфалтирање улице у Kовиљушама 46.000 КМ

БИЈЕЉИНА - За асфалтирање Брчанске улице у бијељинском насељу Ковиљуше из градског буџета обезбијеђено је 46.000 КМ и радови ће почети у наредних 10 дана, најављено је из локалне управе.

Асфалтирањем улице у дужини од 460 метара биће ријешени проблеми са којима се, посебно у јесен и зиму, сусреће 17 породица у овом дијелу града.

Божидарка Лукић из Брчанске улице каже да овдје живе углавном млађи брачни парови са дјецом и да им је пут био велики проблем током падавина.

Према њеним ријечима, у Брчанској улици домове су подигле већином породице које су избјегле током протеклог рата из сарајевске регије, али и из Крајине, Бугојна и других дијелова садашње Федерације БиХ.

"Драго нам је што смо могли да изађемо у сусрет овим породицама и што ће ускоро имати заокружену инфраструктурну цјелину", навео је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

Он је рекао да је припремљена и потписана документација у вези са асфалтирањем Брчанке улице, одабран извођач радова, те да се очекује да у наредних десетак дана машине буду на терену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана