Бијељина: Подршка шампионском џудо клубу “Пантери”

ГС
Бијељина: Подршка шампионском џудо клубу “Пантери”

БИЈЕЉИНА - Због изузетног резултата Џудо клуба “Пантери” из Бијељине и освојених 10 медаља у сениорској конкуренцији на првенству Републике Српске, градоначелник Мићо Мићић организовао је данас пријем за управу и такмичаре клуба и додијелио им награду од 3.000 КМ.

Бијељински џудисти су на овом такмичењу освојили и 11 сребрних и 13 бронзаних медаља, наводи се у саопштењу из Градске управе.

Предсједник Џудо клуба “Пантери” Огњен Ђука истакао је да су постигнути резултати веома битни за клуб, али и за Бијељину, као потврда подршке коју Градска управа пружа спортистима.

Мићић је захвалио џудистима на бројним медаљама које су донијели у Бијељину и тако достојно представљали свој град, због чега је њихов успјех Градска управа наградила износом од 3.000 КМ, поред редовног износа који добијају из буџета за свој рад.

Он је додао да су бројни добри резултати спортиста и клубова потврда да Бијељина с правом носи епитет Европског града спорта.

“Преко 10.000 чланова у више од 150 спортских клубова разлог су зашто смо одабрани за ову престижну титулу”, навео је градоначелник Бијељине.

Он је најавио изградњу мултифункционалне спортске дворане у Бијељини и додао да је већина школских и спортских сала у граду реновирана, с циљем да се што већи број дјеце привуче спорту.

“Из те масовности неминовно је да добијемо и квалитет”, закључио је Мићић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана