Бијељина: Олакшице за плаћање боравка дјеце у вртићу "Чика Јова Змај"

Срна
Бијељина: Олакшице за плаћање боравка дјеце у вртићу "Чика Јова Змај"

БИЈЕЉИНА - Градоначелник Бијељине Мићо Мићић дао је сагласност Дјечијем вртићу "Чика Јова Змај" да током епидемије вируса корона одобри олакшице родитељима чија дјеца бораве у вртићу у било којем програму - цјелодневном, играоничком или продуженом.

С обзиром на то да је ова васпитно-образовна установа радила до 20. марта за тај мјесец је одобрено плаћање пола мјесечног износа, а за остале мјесеце док траје опасност од заразе вирусом корона, односно док вртић не ради родитељи неће плаћати накнаду, саопштено је из Градске управе.

Запослени у вртићу моле родитеље за разумијевање због прекида рада и подсјећају да се труде да бар виртуелно одржавају везу са дјецом преко странице "Змајево гнијездо - Чика Јовини васпитачи" на "Фејсбуку".

На страници дијеле бројне едукативне и забавне садржаје намијењене дјеци вртићког узраста, али и фотографије и видео-записе о активностима које осмишљавају дјеца и њихови родитељи код својих кућа.

Крајем прошле године, као подршка родитељима са више дјеце омогућен је и бесплатан боравак у Вртићу "Чика Јова Змај" за треће дијете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана