Бијељина: Очекује се већи број лица под надзором због вируса корона

Срна
Бијељина: Очекује се већи број лица под надзором због вируса корона

БИЈЕЉИНА - За стављање под здравствени надзор у вези са пандемијом вируса корона Дом здравља у Бијељини грађани могу позвати на број телефона 055/ 415-250, где је омогућено вишелинијско јављање, саопштено је из ове здравствене установе. У Дому здравља у Бијељини очекује у наредним данима већи број грађана који ће имати обавезу јављања због стављања под надзор.

У Хигијенско-епидемиолошкој служби организован је 24-часовни рад.

Из Дома здравља подсјећају грађане да је успостављен бесплатан број телефона 0800 50 555 на нивоу Републике Српске, где могу добити све информације о вирусу корона.

Према подацима Градске управе, Хигијенско-епидемиолошка служба Дома здравља Бијељина, закључно са 16. мартом, ставила је под кућни надзор 365 особа са циљем спречавања ширења вируса корона.

Из Болнице "Свети Врачеви" је саопштено да се два пацијента налазе у изолацији и да очекују резултате њиховог тестирања.

Пацијенткиња у изолацији чији је муж боравио у Словенији осјећа се добро, као и старији мушкарац који се јавио здравственој установи након доласка из Аустрије, са благо повишеном температуром.

Највећи број особа које су под надзором допутовао је из европских земаља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана