Бијељина: И Социјалисти подржали Мићића

Srna
Бијељина: И Социјалисти подржали Мићића

БИЈЕЉИНА - У Бијељини је данас потписан споразум између Странке демократске Српске Семберија /СДСС/ и Социјалистичке партије /СП/ о подршци кандидатури Миће Мићића за градоначелника на предстојећим локалним изборима.

Предсједник бијељинског Градског одбора СП-а Недељко Јовић навео је да се већ низ година води политика усаглашавања власти на локалном и нивоу Републике Српске ради побољшања живота грађана на подручју Бијељине и реализације одређених пројеката.

"Задовољство је што сам данас овдје и што могу да потпишем у име Градског одбора СП-а споразум са садашњим, а сигурно и будућим градоначелником Бијељине", рекао је Јовић новинарима.

Он је истакао да је задовољство тим веће што су Мићић и његова политичка партија увидјели да све што су радили и говорили у СП-у није било лоше, те да ће то у наредном периоду и спроводити.

"Сигурни смо да ће градоначелник и у будућности, као и до сада, радити добро и за добробит града Бијељине", рекао је Јовић.

Јовић каже да Мићић има подршку Градског одбора, али и руководства СП-а Републике Српске.

Мићић је рекао новинарима да овај споразум подразумијева низ добрих ствари и реализацију бројних пројекта важних за Бијељину.

"Нама је неопходна широка коалиција да бисмо наставили све добре пројекте који су рађени у нашем граду, те да све несугласице и неслога који су се дешавали у претходном периоду у власти између републичког и локалног нивоа, буду превазиђене", рекао је Мићић, нагласивши да је стварање широке коалиције жеља која постоји већ годинама у Бијељини.

Социјалисти су шеста партија која Мићићу даје ову врсту подршке и потписује коалициони споразум са СДСС.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана