Бијељина: Договор о сарадњи са градском управом

Срна
Бијељина: Договор о сарадњи са градском управом

БИЈЕЉИНА - Полицијска управа Бијељина и бијељинска Градска управа отворене су за сарадњу с циљем обезбјеђења што повољније безбједносне ситуације на подручју града, закључено је на данашњем састанку начелника ове полицијске управе Стјепана Терзића са градоначелником Бијељине ЛЈубишом Петровићем.

На састанку је разговарано и о реализацији заједничког пројекта Градске управе Бијељина и Министарства унутрашњих послова Републике Српске на успостављању система видео-надзора јавних површина у граду, саопштено је из Полицијске управе.

Прва фаза ових радова приводи се крају, а друга је планирана у овој години и подразумијева обезбјеђење финансијских средстава из локалног буџета.

Учесници састанка сагласни су да ће видео-надзор знатно допринијети заштити грађана и њихове имовине у Бијељини, али и борби против свих видова криминалитета.

Терзић је истакао да је на подручју Полицијске управе Бијељина смањен број миграната, те су се он и градоначелник сагласили да је заједнички циљ Градске управе и Полицијске управе да се тим лицима омогући несметан и брз пролазак према њиховим одредиштима. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана