Бијељинa: До 20. маја пријаве за избор најљепшег дворишта, балкона и терасе

Срна
Бијељинa: До 20. маја пријаве за избор најљепшег дворишта, балкона и терасе

БИЈЕЉИНА - Бијељинци до 20. маја могу да се пријаве на јавни позив за избор најљепше уређеног дворишта, балкона и терасе за 2022. годину.

За најуспјешније учеснике у три категорије предвиђене су награде, и то по 1.000 КМ за побједнике, по 500 КМ за другопласиране и по 300 КМ за трећепласиране.

Заинтересовани се могу пријавити на три начина, и то онлајн, а пријава је доступна на сајту града Бијељине, електронском поштом  [email protected]  или поруком на број телефона 065/081-182.

Градска управа именовала је комисију која ће посјетити пријављене локације у унапријед заказаним терминима, прогласити најуспјешније учеснике и додијелити пригодне награде.

Бодовање ће бити извршено на основу неколико критеријума - одржавање, његовање и уредност дворишта, балкона и терасе, цвјетни аранжмани, амбијентална усклађеност, кориштење природних материјала у изради детаља и цјелокупан естетски утисак.

Награде добитницима биће уручене 29. маја, у оквиру Сајма цвијећа, који ће бити одржан на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића.

Јавни позив организован је у оквиру акције чишћења Семберије под називом “Април - мјесец чистоће”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана