Бијељина без шефа цивилне заштите

Срна
Бијељина без шефа цивилне заштите

БИЈЕЉИНА - Град Бијељина дочекује надолазеће непогоде без шефа Цивилне заштите којег већ скоро годину дана није именовао градоначелник.

У оперативном центру новинаре за информације упућују на професионалце у градској служби који кажу да нису надлежни да дају изјаве, а информација важних за безбједност града са више од 100.000 становника нема ни на интернет страници Градске управе, гдје се као шеф службе и даље води одавно пензионисани Драго Ристић.

Дугогодишњи први човјек Цивилне заштите у Бијељини Драго Ристић био је доступан новинарима 24 часа свакодневно, а од његовог пензионисања град нема руководиоца ове важне службе и новинари и јавност ускраћени су за инфорамције важне за безбједност грађана и њихове имовине.

Републички хидрометеоролошки завод издао је упозорење да се од сутра до 20. јануара очекују обилне падавине, на југу и обилније.

Предузеће “Воде Српске” је тим поводом позвало становништво, институције и привредне субјекте да буду у приправности ради предузимања неопходних мјера заштите од могућег изливања водотока.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана