Бијељина: Асфалтиран пут од Dворова до Павловића пута

ГС
Бијељина: Асфалтиран пут од Dворова до Павловића пута

БИЈЕЉИНА - У бијељинској мјесној заједници Дворови асфалтиран је пут од засеока Љесковача до Павловића пута, за шта је издвојено 150.000 КМ.

Новоасфалтираном дионицом пута, која је дуга 700 метара и широка пет метара, знатно је скраћена саобраћајна веза од Дворова према Дијеловима, Етно-селу "Станишићи" и Павловића мосту, саопштено је Градске управе.

"Ову дионицу пута користе бројни мјештани Дворова, а желимо да од сљедеће године овуда иде и туристички возић од Бање Дворови до Етно-села и даље према Бијељини и зато ову инвестицију посматрамо не само као класични инфраструктурни пројекат, него и као помоћ туристичком сектору у Семберији", истакао је градоначелник Бијељине Мићо Мићић.

Он је навео да је међу оваквим пројектима и обнова пјешачко-бициклистичке стазе према Дворовима, у шта је уложено 80.000 КМ, као и набавка туристичког возића.

"Ово неће бити крај улагања у мјесну заједницу Дворови, јер желимо да ово мјесто поврати статус туристичког бисера не само Семберије, већ и цијелог сјеверисточног дијела Републике Српске", рекао је Мићић. 
 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана