Бели вук вјечно живи у срцу народа

Срна
Бели вук вјечно живи у срцу народа

Пале - Породица команданта јединице Војске Републике Српске “Бели вукови” Срђана Кнежевића, који је свирепо убијен на јучерашњи дан прије 21 годину, нада се да ће надлежне правосудне институције у БиХ кад-тад почети да раде свој посао и привести правди одговорне за неразјашњена убиства на подручју сарајевско-романијске регије.

Син Немања Кнежевић рекао је да је огорчен због чињенице да гнусно и кукавичко убиство његовог оца никада није расвијетљено.

Немања је истакао да наду даје чињеница да људи из овог краја нису заборавили херојско дјело Белог вука и да му сваке године на достојанствен начин одају почаст.

- Срђан Кнежевић јесте убијен, али није заборављен. Бели вук ће вјечно живјети у срцима и душама честитог српског народа - рекао је Немања новинарима.

Предсједник Удружења бораца “Бели вукови” Јанко Шешлија казао је да ће Кнежевићеви саборци стално потенцирати рјешавање овог убиства све док се не дође до конкретних сазнања ко га је наредио и организовао, а ко извршио.

Он је нагласио да су борци и српски народ са подручја Пала и околине огорчени због чињенице да су убице на слободи, умјесто да буду процесуиране.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана