Бањац: Угљевички одбор од данас богатији за 50 чланова

Г.С.
Бањац: Угљевички одбор од данас богатији за 50 чланова

БИЈЕЉИНА - Општинском одбору Народне партије Српске /НПС/ у Угљевику приступило је 50 нових чланова, а вечерашњем пријему присуствовао је предсједник странке Дарко Бањац.

Бањац је оцијенио да приступање странци нових чланова само потврђује да се развијају и иду у правом смјеру.


"Убијеђен сам да ће за локалне изборе наредне године овај општински одбор показати сву своју политичку снагу у Угљевику", рекао је Бањац и изразио увјерење да ће одбор дати више од три одборника након локалних избора.

Бањац је рекао да је резултат, који је постигао угљевички одбор, један од бољих ове странке у Републици Српској.

"Ако кажемо да је 11. јуна прије три године била Изборна скупштина овдје у Угљевику, то довољно говори да је угљевички одбор НПС-а први који је основан у Републици Српској", рекао је Бањац и додао да је велику улогу у томе имао предсједник одбора Драгиша Видаковић.

Бањац је рекао да ће, без обзира што ово није изборна година, током године обићи све општинске одборе странке, одржати састанак са свима, а почетком новембра биће одржана ванредна изборна скупштина за предсједника НПС-а и највише руководство.

"Тада ћемо утврдити и програм НПС-а Републике Српске и основне циљеве, односно правце дјеловања у наредне четири године", рекао је Бањац новинарима.

Предсједник Општинског одбора НПС-а у Угљевику Драгиша Видаковић рекао је да је овај одбор почетком јуна прославио двије године од оснивања, а у међувремену су и на републичким изборима, како је оцијенио, имали запажен резултат.

Он је навео да имају прилив углавном младих људи који су прихватили, схватили и разумјели политику НПС-а.

"Наша политика окренута је очувању младих људи на овим просторима, што је и политика странке", рекао је Видаковић.

Он је истакао да ће НПС наставити да ради за добробит свих грађана Угљевика и увјерен је да ће остварити запажен резултат на изборима, те бити незаобилазан фактор у локалном парламенту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана