Аутобус нагло закочио, жена завршила на ортопедији

ГС
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- Једна путница тешко је повређена у четвртак поподне у Сарајеву када је дошло до саобраћајне несреће у којој је аутобус нагло закочио.

Наиме, у петак око 16:45 часова у улици Маршала Тита, догодила се саобраћајна незгода. Том приликом, усљед наглог кочења аутобуса марке "МАН", којим је управљао возач Е.С., рођен 1984.године, дошло је до пада у аутобусу путнице А.М., рођена 1975.године.

"У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде задобила је путница А.М., а љекарску помоћ јој је указао љекар Завода за хитну медицинску помоћ Кантона Сарајево, након чега је превезена у Општуу болницу "Прим. др. Абдулах Накаш", гдје је на Одјељењу ортопедије задржана на даљем лијечењу", наводи се у званичном саопштењу МУП-а КС.

Обавијештен је и дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а увиђај су обавили полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево и овлаштени судски вјештак саобраћајне струке.

Полицијски службеници Одјељења за саобраћајне истраге, под надзором поступајућег тужиоца, настављају рад на документовању поменуте саобраћајне незгоде, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана