Аџић: Оставили смо дубок траг у развоју Градишке у претходних 25 година

Срна
Аџић: Оставили смо дубок траг у развоју Градишке у претходних 25 година

ГРАДИШКА - Предсједник Градског одбора СНСД-а Градишка Зоран Аџић истакао је вечерас да је СНСД у претходних 25 година оставио дубок траг у развоју привреде и отварању нових радних мјеста у овом граду.

“Са поносом се можемо окренути и погледати шта је урађено у Градишци. Од општине постали смо град, градили смо инфраструктуру”, рекао је Аџић на традиционалном новогодишњем коктелу, на којем је свечано обиљежно 25 година од оснивања странке у овом граду.

Он је нагласио да су грађани препознали да је СНСД партија која жели да
комуницира са њима и привредницима и да препозна њихове потребе.

Аџић је рекао да Градски одбор СНСД-а, уз подршку врха странке и лидера СНСД-а Милорада Додика, сигурно може и даље да остане један од најјачих локалних бастиона партије у Републици Српској.

Први предсједник Општинског одбора СНСД Градишка Никола Крагуљ истакао је да страначки почеци нису били лаки, али да је СНСД у Градишци успио да буде прва странка по броју гласова и повјерењу грађана.

“Уложено је доста труда да изградимо добар политички приступ и добијемо повјерење грађана, а главни основ за успјех је било међусобно повјерење. Неколико људи из градишког СНСД-а је било укључено у рад прве Владе на челу са Милорадом Додиком, што је такође допринијело нашем угледу и увјерењу народа да можемо заједно рјешавати проблеме”, рекао је Крагуљ.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана