Међународни сајам привреде: Banja Luka EXPO 2024

Г.С.
Међународни сајам привреде: Banja Luka EXPO 2024

У Бањалуци ће се од 3. до 5. априла одржати Међународни сајам привреде „Banja Luka EXPO 2024".

Сајам се одржава у комплексу „Универзитетског центра – Кампус" у Бањaлци, а у организацији компаније „Elite Fair  и компаније „RS Consulting & Trade".

Међународни сајам привреде у Бањалуци, који се одржава по први пут, служиће као платформа за сусрет привредника из свих земаља региона и Европе. На сајму ће се окупити привредници из Словеније, Србије, Хрватске, Турске, Мађарске, Аустрије, Кине, Сјеверне Македоније, Црне Горе, Бугарске и осталих земаља Европе. Велико интересовање за првим великим сајмом привреде у Бањлуци исказале су многе признате компаније и свјетски брендови.

„Овај сајам привреде има за циљ да прерасте у мјесто окупљања привредника из читавог региона, мјесто сусрета, размјене искустава, идеја и визија привредника, мјесто повезивања, сарадње и склапања партнерстава. Изузетно је велика част што су компаније из свих земаља региона препознале чињеницу да Бањалука и Босна и Херцеговина имају потребу за одржавањем једног оваквог међународног догађаја, те су се у великом броју одазвале и исказале своју жељу за присуством на овом важном привредном догађају за Бањалуку и Босну и Херцеговину", изјавио је предсједник Управе сајма Славиша Ковачевић.

Највећи до сада сајам привреде у Бањлуци одржаће се на укупној површини од преко 10.000 метара квадратних изложбеног простора. Од чега ће 4.000 метара квадратних бити унутрашњег изложбеног простора и 6.000 метара квадратних вањског изложбеног простора.

На сајму ће имати прилику да се представе привредници из различитих области, од грађевинарства, металне и електроиндустрије, дрвне индустрије, технике и кућанских апарата, преко IT сектора, електронике и роботике, до некретнина, архитектуре и пројектовања. Сајам ће обухватити низ пратећих активности као што су: панел дискусије привредника, тематска предавања, као и Б2Б састанци.

„Визија којом се водимо организацијом Међународног сајма привреде ´Бањалука EXPO 2024´ јесте да ова манифестација траје годинама испред нас и да из године у годину привлачи све већи број привредника и свјетских компанија. До сада имамо преко 250 пријављених излагача, а у наредном периоду очекујемо неколико веома важних партнера да нам се прикључи на сајму, што је потврда наше идеје да Бањалука и Босна и Херцеговина заслужују овакав привредни догађај. Пријаве су још увијек у току, али је остало још мало мјеста, зато користим ову прилику да позовем све заинтересоване компаније да у што скорије вријеме резервишу своје мјесто на једном од највећих регионалних догађаја, који ће се наредне године одржати у Бањојлуци", истакао је Ковачевић.

Више информација о самом сајму можете погледати на званичној страници сајма www.banjalukaexpo.com или путем мејла [email protected]

Пријавни материјал можете погледати путем линка www.banjalukaexpo.com/prijavni-materijal.php, док је за пријаве отворена и могућност онлине пријаве путем наше платформе www.banjalukaexpo.com/prijava.php

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана