ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 3.1.2024. године

Г.С.
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 3.1.2024. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 3.1.2024. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

******

******

******

 

Ј.У.,,Средњошколског центра Братунац,, расписује

 

 

К  О  Н  К  У  Р  С

за  избор директора Школе

 

1.Предмет:

 Школски одбор ЈУ,, Средњошколског центра Братунац расписује конкурс за избор директора Школе.

2. Мандат:

1. Мандат директора траје  4 године и почиње од дана ступања на дужност.

2. Школски одбор министру доставља документацију и списак кандидата који испуњавају услове конкурса за именовање директора  у року од 8 дана од дана разматрања пријава.

Посебни услови радног мјеста:

3. Услови за избор

    За директора Школе може да буде изабрано лице које испуњава услове утврђене Законом о раду и Законом о средњем образовању и васпитању.

Општи услови:

  1. је лице старије од 18 година
  2. је држављанин РС, односно Б и Х
  3. има општу здравствену (психо-физичку) способност за рад.

Посебни услови:

1.Да има завршен најмање први циклус  студија у трајању  од најмање четири  године и остварних најмање 240 ECTS бодова или еквивалент

2.да има најмање 5  ( пет) година  радног искуства као стручни сарадник или наставник на предметима који се изучавају  у школи  након стицања дипломе из тачке 1.

3. да није правоснажном пресудом осуђиван нити је против њега покренут кривични поступак за кривична дјела учињена против службене дужности, против полног интегритета, сексуалног злостављања и искориштавања дјетета, фалисификовања јавне исправе, недозвољене производње и промета опојних дрога, омогућавање уживања опојних дрога и које се не води у регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце.

4. да има предложен програм рада и истиче се својим радом и способностима за организовање образовно-васпитног рада школе,

5. да испуњава услове за радно мјесто наставника и стручног сарадника у  Школи.

 

4. Потребна документација

           Као доказ о испуњавају посебних и општих услова,кандидат који конкурише за директора школе,уз потписану пријаву, дужан је доставити следећу документацију : ( оригинална документа или овјерене копије  које се неће враћати кандидатима)

1. Извод из матичне књиге рођених

2. Увјерење о држављанству Републике Срспке односно  Босне и Херцеговине (не старије од 6 мјесеци )

3. Љекарско увјерење о психо-физичкој способности за рад са ученицима ( не старије од 6 мјесеци ), доставља послије избора изабрани кандидат.

4. Диплома о завршеном образовању ( први циклус студија у трајању од најмање 4 године и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент )

5. Увјерњењ о пложеном стручном испиту за обављање васпитно-образовног рада

6. Увјерење да кандидат није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну  казну затвора    ( не старије од 3 мјесеца), школа ће прибавити за изабраног кандидата

7. Увјерење да се против кандидата не води кривични поступак  за кривична дјела учињена против службене дужности,против полног интегритета, сексуалног злостављањаи искориштавања дјетета,фалисификовања јавне исправе, недозвољена производња и промет опојних дрога, омогићавање уживања опојних дрога( не старије од 3 мјесеца)

8.  Увјерење о радном искуству у васпитно-образовном раду у школи кјим доказује да има најмање 5 година радног искуства као наставник или стручни сарадник на предметима који се изучавају у  Школи након стицања дипломе.

9. Кратку биографију са подацима о кретању у  струци и до сада оствареним резултатима рада.

10.  Приједлог програма рада за четворогодишњи ( мандатни период)

5.Рок за учешће на конкурсу и  начин достављања пријаве:

Пријава са доказима о испуњавању услова, и контакт телефоном доставити у затвореној коверти у секретаријат Школе или  поштом на адресу  : ЈУ ,, Средњошколски центар Братунац,,, Петра Кочића бр. 1. 75420 Братунац, са назнаком ,, за Јавни конкурс за избор директора школе.

Конкурс остаје отворен 15  ( петнаест) дана од дана објављивања у дневним новинама Глас Српске.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

Школски одбор ће писменим путем  обавјестити све учеснике конкурса о одлуци Владе о именовању директора Школе у року од 8 дана од дана достављања  одлуке Школи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана