ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 3.02.2021. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 3.02.2021. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 3.02.2020. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

**********

****************

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ МИЛИЋИ

расписује

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за избор и именовање секретара Скупштине општине Милићи

 

I - Расписује се јавни конкурс за избор и именовање секретара Скупштине општине Милићи

 

II - Опис послова

 

Дјелокруг послова секретара Скупштине општине Милићи прописан је Законом о службеницима и намјештеницима запослених у органима јединице локалне самоуправе, Статутом општине Милићи, Пословником о раду Скупштине општине Милићи и Правилником о унутрашњој систематизацији и организацији радних мјеста запослених у Општинској управи Милићи.

 

III - Мандат

 

Мандат секретара Скупштине општине Милићи траје до краја мандата сазива Скупштине општине, који га је изабрао.

 

IV - Статус

 

Секретар Скупштине општине Милићи има статус службеника прве категорије.

 

V - Општи услови

 

1. да је држављанин Републике Српске односно Босне и Херцеговине,

2. да је старији од 18 година,

3. да има општу здравствену способност,

4. да није осуђиван  за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи,

5. да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ  три године прије објављивања конкурса,

6. да није у сукобу интереса, односно да не обавља дужност, која је неспојива са дужношћу службеника у општинској управи у складу са члановима 43. до 47. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице локалне самоуправе ("Службени гласник Републике Српске" број: 97/16)

7. да се на њега не односи члан IX став 1. Устава БиХ

 

VI - Посебни услови

 

1. да има завршен четворогодишњи студиј са звањем дипломирани правник или први циклус  студија са звањем дипломирани правник и најмање остварених 240 ECTS бодова или еквивалент,

2. да има најмање три године радног искуства у траженом степену образовања, односно звања,

3.  да има положен стручни испит за рад у управи

 

 Изузетно, лице које је у другом органу или организацији радило, а нема положен стручни испит за рад у управи, може да  се прими у радни однос на  руководеће радно мјесто уз обавезу да положи стручни испит у року од шест мјесеци од дана запослења, а за шта је дужно доставити овјерену изјаву.

 

VII  - Потребна документа

 

Пријава за учешће на јавном конкурсу подноси се на прописаном обрасцу Пријава на јавни конкурс, који је доступан на интернет страници Министарства управе и локалне самоуправе, као и на интернет страници општине Милићи, а може се преузети и у шалтер сали Општинске управе општине Милићи.

Кандидат који се пријављује на више радних мјеста доставља одвојене пријаве за радна мјеста по појединим комисијама и уз сваку пријаву доставља тражену документацију за сваку комисију за избор одвојено.

Уз пријаву кандидати прилажу доказе о испуњавању општих и посебних услова.

 

Као доказ о испуњавању општих услова, кандидат прилаже фотокопију увјерења о држављанству Републике Српске, односно Босне и Херцеговине, а изјаву да кандидат:

1) није под оптужницом Међународног суда за ратне злочине почињене на подручју бивше Југославије у Хагу и да није одбио наредбу да се повинује пред Трибуналом – члан ИЏ став 1. Устава БиХ,

2) није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи,

3) није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини, три године прије објављивања конкурса и

4) да не постоји неспојивост у складу са чл. од 43. до 47. Закона саставни је дио пријаве на јавни конкурс, потписује кандидат у пријавном обрасцу.

 

Доказ о општој здравственој способности, доставља само изабрани кандидат.

 

Као доказ о испуњавању посебних услова, кандидат прилаже фотокопије:

1. дипломе о завршеној стручној спреми (кандидат који је високо образовање стекао по Болоњском систему студирања уз диплому доставља и додатак дипломе)

2. исправе којим се доказује радно искуство у струци (потврда, рјешење или други акт из којег се види на којим пословима, са којом стручном спремом и у којем периоду је стечено радно искуство)

3. увјерења о положеном стручном испиту за рад у управи, односно изјаве којом се кандидат обавезује да ће у року од шест мјесеци положити стручни испит, уколико буде запослен или рјешења о ослобађању од обавезе полагања стручног испита за рад у управи, у складу са Уредбом о стручном испиту за рад у управи Републике Српске ("Службени гласник Републике Српске", бр.68/11, 85/11 и 7/15)

 

VIII - Поступак избора

 

Поступак избора Комисија спроводи у складу са Правилником о јединственим процедурама за попуњавање упражњених радних мјеста у градској односно општинској управи ("Службени гласник Републике Српске", број: 42/17)

Са свим кандидатима, који испуњавају опште и посебне услове, конкурсна Комисија ће обавити интервју, а о мјесту и времену одржавања интервјуа, кандидати ће бити обавијештени путем поште и путем интернет странице општине Милићи.

Прворангирани кандидат по приједлогу Комисије дужан је у року од седам дана од дана пријема обавјештења Комисије, доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова у оригиналу или овјереној фотокопији из поглавља VI и VII овог конкурса.

Ако прворангирани кандидат у прописаном року не достави доказе или ако на основу достављених доказа Комисија утврди да кандидат не испуњава опште или посебне услове, позваће сљедећег кандидата, по броју освојених бодова са ранг-листе успјешних кандидата, да достави тражене податке.

 

IX - Рок за подношење пријава и објављивање конкурса

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања јавног конкурса.

Јавни конкурс ће бити објављен у "Службеном гласнику Републике Српске", у дневном листу "Глас Српске" и на интернет страници општине Милићи.

У случају да конкурс не буде објављен истовремено, рок за подношење пријаве рачунаће се од дана посљедњег објављивања.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање.

Документација приложена уз пријаву неће се враћати кандидатима.

Особа задужена за давање додатних обавјештења о јавном конкурсу је Драгиша Ристановић, виши стручни сарадник за послове Скупштине општине, контакт телефон број 056/745-230. 

Пријаве са потребном документацијом могу се доставити лично у шалтер сали Општинске управе општине Милићи или путем поште, на адресу: Општинска управа општине Милићи, Јована Дучића бр. 2, 75 446 Милићи, са назнаком "Комисији за избор" уз навођење радног мјеста за које се кандидат пријављује.

***

СКУПШТИНА ОПШТИНЕ МИЛИЋИ 

расписује

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за избор и именовање директора Јавне установе "Спортски центар Милићи" Милићи

 

I - Скупштина општине Милићи расписује јавни конкурс за избор и именовање

директора ЈУ "Спортски центар Милићи" Милићи.

 

II - Опис послова: Директор обавља послове у складу са законом и општим актима установе.

 

III - Мандат: директор из тачке И конкурса именује се на период од четири (4) године.

       

IV - Кандидати треба да испуњавају опште и посебне услове:

 

а)  Општи услови:

 

1. да су држављани Републике Српске или БиХ,

2. да су старији од 18 година,

3. да имају општу здравствену способност,

4. да нису отпуштени из службе на основу дисциплинске мјере, на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини или ентитетима у периоду од три године прије објављивања конкурса,

5. да нису осуђивани за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест     мјесеци или за кривично дјело које их чини неподобним за обављање дужности  и да се на њега не односи члан IX став 1. Устава БиХ.

 

 б)  Посебни услови:

 

1. висока стручна спрема са завршеним првим циклусом студија са најмање 240 ECTS бодова; факултета друштвених наука или факултета спорта и физичке културе,

2. најмање три године радног искуства у стеченом звању,

3. положен стручни испит за рад у органима управе, кандидат који нема положен наведени испит обавезан је исти положити у року од шест мјесеци од дана именовања,

4. познавање проблематике у области спорта и културе,

5. организаторске способности,

6. програм рада установе за наредни период,

 

В - Сукоб интереса

 

Кандидат не може обављати дужности и активности или бити на положају који доводи до сукоба интереса у складу са Законом о министарским, владиним и другим именовањима Републике Српске ("Службени гласник Републике Српске", број: 41/03), и   Законом о спречавању сукоба интереса у органима власти Републике Српске  ("Службени гласник Републике Српске", број : 73/08 и 52/14).

 

VI - Потребна документа

 

Уз пријаву на конкурс кандидат је дужан доставити доказе о испуњавању општих и посебних услова:

- биографију са кретањем у служби,

- увјерење о држављанству, не старије од шест мјесеци,

- извод из матичне књиге рођених,

- овјерену копију дипломе,

- увјерење о радном стажу или овјерену фотокопију радне књижице, 

- увјерење о невођењу  кривичног поступка, не старије од  шест мјесеци,

- увјерење да нису осуђивани на безусловну казну затвора у трајању од најмање 6 (шест) мјесеци или за кривично дјело које их чини неподобним за обављање функције,

- овјерена изјава да нису отпуштени из службе на основу дисциплинске мјере, на било којем нивоу власти  у Босни и Херцеговини или ентитетима у периоду од три године прије дана од дана објављивања јавног конкурса,

- овјерену изјаву да се не налазе у сукобу интереса,

- овјерену изјаву да се на кандидата не односе одредбе члана члан IX, став 1. Устава Босне и Херцеговине, односно да не служе казну затвора изречену од стране Међународног суда за бившу Југославију и да нису под оптужбом тог суда,

- програм рада Установе за период на који се бира, мандатни период.

 

Увјерење о здравственој способности доставиће примљени кандидат по завршетку изборне процедуре.

     

Са свим кандидатима који уђу у ужи избор Комисија за избор и именовање ће обавити интервју о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени.

 

Коначно именовање ће вршити Скупштина општине Милићи.

       

VII - Рок за подношење пријава.

 

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања јавног конкурса у дневном листу "Глас Српске", "Службеном гласнику Републике Српске" и на њеб страници општине Милићи.

 

У случају да конкурс не буде објављен истовремено, рок за подношење пријава рачунаће се од дана посљедњег објављивања.

 

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узети у разматрање у даљем процесу избора и именовања.

 

Пријаве на конкурс се могу доставити лично или путем поште на адресу: Општина Милићи, ул. Јована Дучића бр. 2. Милићи, са назнаком:

 

Комисија за избор и именовање директора Јавне установе "Спортски центар Милићи" Милићи.

      

    

О резултатима конкурса кандидати ће бити обавијештени у року од осам дана од дана избора.

***

ЈУ ОШ "АЛЕКСА ЈАКШИЋ" МИЛИЋИ

 расписује:

КОНКУРС

 

 На одређено вријеме

1. Наставник биологије  6 часова ....................................................1 извршилац

(са искуством и положеним стручним испитом  до повратка раднице са боловања, а најдуже до 31.8.2021),

Кандидат  треба да испуњава  опште услове предвиђене Законом о раду  ("Службени гласник Републике Српске", број: 1/16, 66/18), Услове прописане Законом о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске", 44/17, 31/18, 84/19, 35/20) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник Републике Српске" број: 77/09, 86/10 и  25/14), Правилника о процедури и критеријумима  пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник РС", број: 74/18 и 26/19).  

         

Општи  и посебни услови које кандидат треба да испуњава су:

1. да је држављанин Републике Српске и Босне и Херцеговине, што доказује увјерењем о држављанству,

2. да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3. да је  радно способан, а то доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности злостављања дјеце, трговине људима, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,  злоупотребе опојних средстава, за кандидата који буде изабран школа ће тражити службеним путем,

5. Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуално злостављање и искоришћавање дјеце,

6.  Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

(2)  Увјерење из тачке 4 и 5.  за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем прије заснивања радног односа.

 

Посебни услови:

Уз пријаву потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс, за пријем у радни однос потребно је доставити поред документације напријед наведене и сљедеће:

1. Овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области.      

2. Додатак  дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи  не постоје подаци  о просјеку оцјена,

3. Увјерење  о положеном стручном испиту,

4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

5. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

6. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење (уколико се тражи приправник).

7. Увјерење општинског/ градског органа управе/ надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице  погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије погинулог борца,

8. Увјерење општинског/ градског органа/ управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

9.  Увјерење општинског / градског органа управе/ надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС ако се ради о кандидату из категорије бораца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима. Непотпуне и неблаговремене пријаве  кандидата неће се узимати у разматрање.

Тестирање и интервју кандидата ће се обавити 12.2.2021. године у 11 часова  у просторијама школе. Списак кандидата који испуњавају услове конкурса биће постављен на огласној табли школе, а кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Конкурс остаје отворен  осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити на адресу  ЈУ Основна школа "Алекса Јакшић" Милићи, Ул. Јована Ј. Змаја број 3.  а ближе информације могу се добити на телефон 056/ 745-400.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

***

ЈУ ОШ "СВЕТИ САВА" ЗВОРНИК

Расписује

 

КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

 

1. Наставник руског језика, приправник, 1 извршилац на одређено вријеме, до повратка радника са боловања, 18 часова у ЈУ Основна школа "Свети Сава" Зворник.

Поред општих услова утврђених законом којим се уређују радни односи кандидати треба да  испуњавају и услове предвиђене Законом о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске" 44/17, 31/18, 84/19, 35/20 и 63/20) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15). Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи ("Службени гласник РС", број 74/18 и 26/19). 

Кандидати на конкурс су дужни доставити  сљедећу документацију:

1) пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата ), са адресом, контакт телефоном, краћом биографијом и списком докумената који се достављају,

2) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,  односно диплому стечену након завршених  интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

3) увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

4) увјерење о положеном стручном испиту ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом,

5) увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

6) додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

7) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

8) увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством, 

9) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

10) увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике  Српске, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

11) увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном  статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије борца,

12) извод из матичне књиге рођених или копија личне карте,

13) увјерење о држављанству,

14) љекарско увјерење о психофизичкој способности које не може бити старије од 6 мјесеци, а које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије ступања на дужност,

15) увјерење да кандидат није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

16) увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце,

17) увјерење да против кандидата није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

 

Увјерења из тачке 15. и 16. за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Право учешћа на конкурсу за радна мјеста за лица са радним искуством имају и лица из члана 104. став 6. Закона о основном образовању и васпитању ("Службени гласник РС" број 44/17, 31/18, 84/19, 35/20 и 63/20).                                                                

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса неће се узимати у разматрање. 

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса одржаће се 15.2.2021. године у 12 часова, у просторијама ЈУ ОШ "Свети Сава" Зворник.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса биће постављен на огласну таблу школе, а кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Уколико се кандидат не појави на тестирању и интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

 

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у новинама "Глас Српске" Бањалука.

Пријаве на конкурс са потпуном  документацијом доставити на адресу: ЈУ Основна школа "Свети Сава"  Зворник, ул. Светог Саве 71А, са назнаком: "Пријава на конкурс" и навести назив радног мјеста на које се кандидат пријављује.

Контакт телефон: 056/490-615

***

АД "ГРАДСКА ЧИСТОЋА " БРАТУНАЦ,

расписује:

 

 

ОГЛАС

за пријем радника у радни однос и  то:

 

- НК, ССС извршилаца 7 (седам).

 

Пријаве на оглас доставити у року од 8 (осам) дана од дана објављивања

у "Гласу Српске" на адресу:

АД "Градска чистоћа" Братунац

ул. Светог Саве 84, 75420 Братунац

***

ДОМ ЗДРАВЉА "СВЕТИ САВА"

ШЕКОВИЋИ 

расписује:

 

                                                                ЈАВНИ ОГЛАС

                                                    за пријем у радни однос на

                                             одређено вријеме,  на радно мјесто:

 

1. Доктор медицине – 1 извршилац,

 

1. Опис послова

Послове и радне задатке доктора медицине обавља и извршава у складу са Правилником о раду и Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста у Дому здравља "Свети Сава" Шековићи.

 

2. Општи услови за кандидате

 - Да су држављани Републике Српске или БиХ,

 - Да су старији од 18 година,

 - Да задовољавају опште здравствене способности

 - Да се против кандидата не води кривични поступак

 

3. Посебни услови

  - ВСС – медицински факултет

  -  Лиценца за рад

 

4.  Уз пријаву на оглас приложити:

- Увјерење о држављанству,

- Извод из матичне књиге рођених,

- Увјерење да се не води кривични поступак против кандидата,

- Овјерена фотокопија дипломе,

- Лиценца за рад

- Љекарско увјерење кандидат ће доставити након окончања изборне процедуре.

 

 Оглас остаје отворен до попуне радних мјеста, а биће објављен у дневном листу "Глас Српске".

Пријава се доставља лично или путем поште на адресу:

Дом здравља "Свети Сава" Шековићи, ул. Неђе Мекића бр. 3,

75450 Шековићи

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана