ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 29.09.2021. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 29.09.2021. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 29.09.2021. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*************

*****************

Република Српска

ЈУ ОШ "АЛЕКСА ШАНТИЋ"

ОСМАЦИ

расписује

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1.  Директор ЈУ Основне школе "Алекса Шантић" из Осмака расписује јавни конкурс за попуну упражњеног радног мјеста и то:

 

1. Наставник историје  - 16 часова – неодређено радно вријеме – положен стручни испит -      1 извршилац,

2. Библиотекар школе –  приправник - 80 % норме – неодређено радно вријеме – 1 извршилац

 

2.  Услови за учешће на конкурсу

Поред општих услова предвиђених Законом о раду ("Службени гласник Републике Српске" број: 01/16) кандидати треба да испуњавају и посебне услове прописане чланом 104 . став 1 и 3. Закона о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске" број: 44/17 и 31/18), члана 5. став / г / Правилника о стручним профилима наставника и стручних сарадника  те чланом 5. и 6. Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи , ("Службени гласник Републике Српске" број: 74/18 и  26/19).

Општи услови:

- да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине,

- да је радно способан,

- да је пунољетан,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела,

- увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце,

 

Посебни услови:

- Одговарајући ниво образовања – завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент,

 и да испуњавају посебне услове прописане чланом 104 . став 1 и 3. Закона о основном образовању и васпитању ("Службени гласник Републике Српске" број: 44/17 и 31/18), и члана 5. став / г / Правилника о стручним профилима наставника и стручних сарадника.

 

3.  Потребна документација

Кандидати који се пријављују на јавни конкурс дужни су доставити сљедећу документацију:

 

1) Пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата који се пријављује) са адресом, краћом биографијом и списком документације која се прилаже,

2) Овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање које се тражи овим конкурсом

3) Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4) Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

5) Увјерење о радном стажу,

6) Увјерење о положеном стручном испиту за радно мјесто под бројем 1.

7)  Извод из матичне књиге рођених или овјерена лична карта

8 ) Увјерење о држављанству

 

Достављена документација ће се бодовати од стране комисије на начин и у складу са одредбама Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ("Службени гласник Републике Српске" број: 74/18).

Увјерење да лице није осуђивано правоснажном пресудом школа ће прибавити службено само за кандидата који буде изабран путем конкурса, а прије заснивања радног односа.

Љекарско увјерење о радној способности, које не може бити старије од шест мјесеци приложиће само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу.

 

4.  Рок за учешће на конкурсу и начин достављања пријаве:

Пријаве на конкурс са потпуном документацијом се могу доставити лично или поштом препоручено на сљедећу адресу: ЈУ Основна школа "Алекса Шантић", Центар бб, Осмаци, са назнаком "Пријава на конкурс".

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих тражених докумената и достављена документација неће бити враћена кандидатима.

Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања конкурса у дневним новинама "Глас Српске" Бањалука.

Неблаговремене и непотпуне пријаве као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса  неће се узимати у разматрање.

 

5. Напомене:

На основу члана 2. Правилника о измјенама и допунама Правилника о процедури пријема радника, кандидати који су доставили потпуне и благовремене пријаве, обавиће тестирање и интервју дана 12.10.2021. године у 12 часова, те се неће посебно позивати.

Уколико се кандидат не појави на тестирању или интервју, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Школа ће истаћи списак кандидата који испуњавају услове конкурса на огласну таблу школе.

Школа ће писменим путем обавијестити све учеснике о исходу конкурса у року од осам  дана од дана доношења одлуке.

***

ЈУ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД СРЕБРЕНИЦА

 расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме

у ЈУ Центар за социјални рад Сребреница

 

I - в.д. директор ЈУ Центар за социјални рад Сребреница расписује јавни конкурс за пријем радника у радни однос на неодређено вријеме и то:

 

1. Технички секретар .............. 1 извршилац

 

II - Опис послова

 

Опис послова утврђен је Правилником о унутрашњој организацији послова и систематизацији радних мјеста ЈУ Центар за социјални рад Сребреница број: 01-014.4-3/18, 01-014.4-1/20, 01-014.4-1/21.

 

III - Трајање уговора

 

Уговор о раду се закључује на неодређено вријеме.

 

IV - Општи услови:

 

- да је држављанин Републике Српске, односно Босне и Херцеговине

- да је старији од 18 година

- да има општу здравствену способност

- да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова на траженом радном мјесту

- да се против кандидата не води кривични поступак

- да није под оптужницом Међународног суда за ратне злочине почињене на подручју бивше Југославије у Хагу и да није одбио наредбу да се повинује пред Трибуналом (члан IX став 1. Устава БиХ)

 

V - Посебни услови:

 

- Средња економска школа – IV степен

- 6 мјесеци радног искуства у траженом степену образовања

- Познавање рада на рачунару

 

VI – Потребна документа

 

Уз пријаву на јавни конкурс кандидати прилажу оригинал или овјерене фотокопије сљедећих докумената и то :

 

- биографија

- увјерење о држављанству

- увјерење надлежног суда да се против кандидата не води кривични поступак (не старије од 6 мјесеци )

- овјерена изјава да кандидат није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова на траженом радном мјесту

- овјерена изјава да кандидат није под оптужницом Међународног суда за ратне злочине почињене на подручју бивше Југославије у Хагу и да није одбио наредбу да се повинује пред Трибуналом (члан IX став 1. Устава БиХ)

- доказ о завршеној школској спреми – овјерена копије дипломе, односно свједочанства о завршеној средњој школској спреми

- доказ о радном искуству у струци (потврда, рјешење или други акт из којег се види на којим пословима, са којом стручном спремом и у ком периоду је стечено радно искуство)

- доказ о познавању рада на рачунару (увјерење школе или друге институције која се бави обучавањем рада на рачунару, свједочанство о завршеној средњој стручној спреми о положеном предмету из информатике, овјерена изјава о познавању рада на рачунару)

- доказ о општој здравственој способности – љекарско увјерење доставља само изабрани кандидат.

 

VII – Усмени интервју

 

Са свим кандидатима који буду испуњавали услове Комисија за избор обавиће усмени интервју. О мјесту и времену одржавања интервјуа кандидати ће бити благовремено обавијештени.

 

VIII – Рок за подношење пријава

 

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања конкурса.

Пријава на конкурс са потребним документима се може доставити лично или путем поште на адресу : ЈУ Центар за социјални рад Сребреница, улица Маршала Тита б.б. 75 430 Сребреница са назнаком: Пријава на јавни конкурс. Документи приложени уз пријаву на конкурс неће се враћати кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Јавни конкурс ће бити објављен посредством ЈУ Завода за запошљавање – Биро Сребреница, у дневном листу “Глас Српске”, као и на огласној табли ЈУ Центра за социјални рад Сребреница.  Ако конкурс не буде објављен истовремено, рок ће се рачунати од дана посљедњег објављивања.

***

 ЈУ "СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР СРЕБРЕНИЦА" У СРЕБРЕНИЦИ

оглашава, 

ПОНИШТЕЊЕ

ДИЈЕЛА КОНКУРСА

за попуну упражњених радних мјеста

у школској 2021/2022. години

 

I

Поништава се дио конкурса за попуну упражњених радних мјеста у школској 2021/2022. години број 482/21, објављен у "Гласу Српске", 15.9.2021. године за радно мјесто под редним бројем 2. "Наставник биологије – 10 часова редовне наставе (професор биологије; дипломирани биолог) 1 извршилац, приправник, на одређено вријеме до повратка радника са боловања".

II

Дио конкурса се поништава због измијењених околности у расположивом броју часова за наведено радно мјесто.    

***

ЈУ ОШ “НИКОЛА ТЕСЛА” ПИЛИЦА

 расписује:

 

КОНКУРС

за сљедећа упражњена радна мјеста

 

1. Професор – наставник разредне наставе у подручној школи Локањ на одређено вријеме до повратка радника с боловања, приправник

2. Професор – наставник  српског језика 10 часова у Централној школи на одређено вријеме до повратка радника с боловања, приправник

 

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

(1) Општи услови које кандидат треба да испуњава:

1) да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или  копијом личне карте,

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава, што се доказује увјерењем о неосуђиваности које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,

5) да није уписан у Регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце, што се доказује увјерењем из посебног регистра, које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа и

6) да није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, што се доказује увјерењем које доставља кандидат.

 

(2) Уз потписану пријаву, поред наведеног, кандидат је дужан доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 74/18 и 26/19), и то:

1) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечене након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области, у складу са чланом 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача (“Службени гласник Републике Српске”, број: 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15),

- Право учешћа имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, број: 44/17, 31/18, 84/19, 35/20 и 63/20), испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме,

2) Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3) додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

5) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

6) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

7) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

 

Дана 12.10.2021. године у са почетком у 10 часова у просторијама ЈУ Основне школе “Никола Тесла” Пилица обавиће се тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно, који испуњавају услове конкурса.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласној табли школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се кандидат не појави на тестирању и интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Пријаве достављати лично или путем поште на адресу: ЈУ Основна школа “Никола Тесла” Пилица 75412.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

***

ЈУ ОШ "ЈОВАН ДУЧИЋ" ШЕКОВИЋИ

расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну радних мјеста

 

- Наставник хемије - 2 часа седмично, на одређено вријеме до 31.8.2022. године, лице са радним искуством  - 1 извршилац,

- Наставник информатике - 4 часа седмично, на одређено вријеме до 31.8.2022. године, лице са радним искуством - 1 извршилац,

- Наставник историје - 10 часова седмично, на неодређено вријеме, лице са радним искуством - 1 извршилац,

- Наставник техничког образовања - 3 часа седмично, на одређено вријеме до 31.8.2022. године, лице са радним искуством - 1 извршилац,

- Наставник географије - 8 часова седмично, на одређено вријеме до повратка радника са функције, а најдаље до 31.8.2022. године, приправник - 1 извршилац,

- Наставник техничког образовања - 12 часова седмично, на одређено вријеме до повратка радника са функције, а најдаље до 31.8.2022. године, лице са радним искуством - 1 извршилац,

- Наставник музичке културе, пуна норма, на одређено вријеме до повратка радника са боловања, лице са радним искуством - 1 извршилац,

- Водитељ јутарњег чувања у ПО  Тишча, на 50% радног времена, на одређено вријеме, до краја наставног процеса школске 2021/22. године, лице са радним искуством - 1 извршилац,

- Водитељ јутарњег чувања у ЦШ Шековићи, на 50% радног времена, на одређено вријеме, до краја наставног процеса школске 2021/22. године, лице са радним искуством - 1 извршилац,

- Водитељ јутарњег чувања у ПО Папраћа, на 37,5% радног времена, на одређено вријеме, до краја наставног процеса школске 2021/22. године, лице са радним искуством - 1 извршилац и

- Наставник православне вјеронауке у ПО Тишча и ПО Јавор - 6 часова седмично, на одређено вријеме до 31.8.2022. године, лице са радним искуством – 1 извршилац,

 

 Општи и посебни услови за пријем у радни однос

За наведена радна мјеста  пријављени кандидати треба  да испуњавају опште услове прописане Законом о раду ("Службени гласник РС",бр.1/16 и 66/18), услове прописане Законом о основном васпитању и образовању ("Службени гласник РС", бр. 44/17, 31/18 , 84/19, 35/20 и 63/20), Правилником о стручним профилима и звањима наставника,  стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник РС" бр. 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15) и  Правилником о процедури пријема,  критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи ("Службени гласник РС", 74/18 и 26/19).

Право учешћа на конкурс  имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању ("Службени гласник РС", број 44/17, 31/18, 84/19, 35/20 и 63/20),  испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме. Право учешћа на конкурсу за радно мјесто са радним искуством имају и лица из члана 104. став 6. Закона о основном васпитању и образовању.

 

Општи и посебни услови које кандидати треба да испуњавају:

1) Да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) Да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

3) Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем, издато  од надлежне здравствене установе, о психичкој и физичкој способности за рад са ученицима не  старије од шест мјесеци, доставиће само одабрани кандидат по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4) Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5) Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавање дјеце,

6) Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење из тачке 4) и 5) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз  потписану пријаву (са кратком биографијом и контакт телефоном) и  документацију, напријед наведену, којом се доказује испуњеност општих услова за заснивање радног односа, потребно је доставити и сљедећу документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаном Правилником о процедури пријема,  критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи и то:

1) овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2) увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3) увјерење о положеном стручном испиту за радно мјесто под тачком 1, 2, 3 ,4, 6, 7 и 8.

4) увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

5) додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

7) Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које садржи податке из којих се јасно види: врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла. Уколико је кандидат радио с непуним радним временом, то радно вријеме је потребно прерачунати у пуно радно вријеме, за пријем у радни однос за радна мјеста лица са радним искуством,

8) увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

9) увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

10) увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

 Кандидати су дужни доставити овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве односно који испуњавају услове конкурса обавиће се дана 14.10.2021. године  са почетком у 12.30 часова у просторијама ЈУ Основне школе "Јован Дучић" Шековићи.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса школа ће поставити на огласну таблу школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервјуу.  Ако се кандидат не појави на тестирању или  интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања путем Завода за  запошљавање  Републике Српске.

Пријаве са документима  доставити на адресу ЈУ Основна  школа "Јован Дучић" Шековићи ул. Проте Матије Ненадовића број: 5, 75450 Шековићи, са назнаком  - пријава на конкурс -   Тел:056/653-206.

***

 ЈУ "СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР БРАТУНАЦ"

објављује

 

КОНКУРС

за попуну упражњених   радних  мјеста

                        

1 . Професор физичког васпитања -  један извршилац на неодређено радно вријеме, 14  часова наставне норме

                                                                 

У радни однос се прима лице са радним искуством

 

2. Стручно-теоријска настава 3 часа и један извршилац на неодређено радно вријеме

25 часова практична настава у струци машинство и обрада метала (дипл. инжењер машинства)

    

У радни однос се прима лице са радним искуством.                                                          

                                                                                      

3. Дипл. инжењер електротехнике смјер електроника-аутоматика                          - Један извршилац на одређено радно вријеме до повратка радника са боловања

У радни однос се прима лице са радним искуством.

 

4. Екологија и заштита животне средине на неодређено радно вријеме - 8 часова наставне норме

                                                                             

У радни однос се прима лице без радног искуства - приправник

 

5. Професор енглеског језика 4 часа наставне норме на одређено до

до 31.8.2022. године

 У радни однос се прима лице са положеним стручним испитом.

 

Пријем радника у радни однос извршиће се у складу са  Законом о раду ("Сл. гласник РС", број 1/2016, 66/18) , чланом  104. Закона о средњем образовању ("Сл. гласник РС", број 41/18, 35/20 и 92/20), Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама  ("Сл. гласник РС", број 29/12 , 80/14 и 83/15) и  Правилником о критеријумима и процедури пријема радника у  радни однос у средњој школи  ("Сл. гласник РС", број 24/19)

Уз потписану пријаву на конкурс у којој се мора навести контакт телефон , кандидати су дужни доставити сљедећу документацију -   овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћане кандидатима.

 

6. Диплому о одговарајућој  стручној спреми која се тражи конкурсом (завршен први циклус студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 бодова и стручно звање у одређеној области или еквивалент)

7. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања.

8. За радно мјесто под редним бројем 5. - увјерење о положеном стручном испиту за рад у школи.

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату  из категорије породице погинулог борца

10. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида

11. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског  рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

12. Увјерење о држављанству БиХ

13. Извод из матичне књиге рођених или копија личне карте

14. Увјерење издато од завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење.

15. Увјерење-потврда ранијег послодавца о стеченом радном искуству у занимању и стручној спреми која се тражи конкурсом.

16. Увјерење да  против кандидата није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности полног интегритета и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава

17. Увјерење да кандидат није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета и другог насиља и увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце. Увјерење за изабраног кандидата прибавиће школа службеним путем прије заснивања радног односа.

18. Љекарско увјерење о психофизичкој способности, не старије од шест мјесеци. Увјерење ће приложити изабрани кандидат прије заснивања радног односа.

             

Са кандидатима који буду испуњавали услове конкурса и који уз пријаву на конкурс доставе сву тражену документацију, Комисија за избор кандидата обавиће тестирање и интервју  12.10.2021 . године са почетком у  13 часова у просторијама школе. Кандидати се неће посебно позивати на тест и интервју и  уколико се не појаве у назначено вријеме сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен осам дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати

Пријаву са потребном документацијом слати на адресу:

ЈУ "Средњошколски центар Братунац" Петра Кочића бб

   75420 Братунац или доставити лично у секретаријат школе.                                                                                                                                  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана