ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 09.11.2022. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 09.11.2022. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 09.11.2022. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*****

*****

*****

 

ЈУ ОШ „АЛЕКСА ШАНТИЋ”

             О С М А Ц И

р а с п и с у ј е

 

ЈАВНИ КОНКУРС

ЗА ПОПУНУ УПРАЖЊЕНИХ РАДНИХ МЈЕСТА

 

 

  1. Директор ЈУ Основне школе „Алекса Шантић” из Осмака расписује Јавни конкурс за попуну упражњеног радног мјеста и то:

 

  1. Наставник енглеског језика – 12. часова– одређено радно вријеме до повратка раднице са боловања. – положен стручни испит – 1. извршилац,

 

  1. Услови за учешће на конкурсу

Поред општих услова предвиђених Законом о раду („Службени гласник Републике Српске” број: 01/16) кандидати требају и да испуњавају посебне услове прописане чланом 114 . став 1. Закона о основном образовању и васпитању („Службени гласник Републике Српске” број: 81/22), члана 5. став / г / Правилника о стручним профилима наставника и стручних сарадника  те чланом 5 и 6 Правилника о процедури пријема , критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи , („Службени гласник Републике Српске” број: 74/18 и  26/19).

Општи услови:

- да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине,

- да је радно способан,

- да је пунољетан,

- да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела,

- увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце,

Посебни услови:

  • Одговарајући ниво образовања – завршен први циклус студијског програма и стручно звање у одређеној области или еквивалент,

 а право учешћа на конкурсу имају лица која испуњавају услове из члана 114. став 5. и   услове прописане чланом 125. став 5 . Закона о основном образовању и васпитању („Службени гласник Републике Српске” број: 81/22), и члана 5. став / г / Правилника о стручним профилима наставника и стручних сарадника.

 

  1. Потребна документација

Кандидати који се пријављују на јавни конкурс дужни су доставити сљедећу документацију:

 

1) Пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата који се пријављује) са адресом, краћом биографијом и списком документације која се прилаже,

2) Овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање које се тражи овим конкурсом

3) Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4) Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

5) Увјерење о радном стажу,

6) Увјерење о положеном стручном испиту.

7)  Извод из матичне књиге рођених или овјерена лична карта

8 ) Увјерење о држављанству

 

Достављена документација ће се бодовати од стране комисије на начин и у складу са одредбама Правилника о процедури и критеријумима пријема радника у радни однос у основној школи ((„Службени гласник Републике Српске” број: 74/18).

Увјерење да лице није осуђивано правоснажном пресудом школа ће прибавити службено само за кандидата који буде изабран путем конкурса, а прије заснивања радног односа.

Љекарско увјерење о радној способности, које не може бити старије од шест мјесеци приложиће само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу.

 

  1. Рок за учешће на конкурсу и начин достављања пријаве:

Пријаве на конкурс са потпуном документацијом се могу доставити лично или поштом препоручено на следећу адресу: ЈУ Основна школа „Алекса Шантић”,Осмаци,Улица 9. Јануар бр. 115.  Осмаци, са назнаком „Пријава на конкурс”.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих тражених докумената и достављена документација  неће бити враћена кандидатима.

Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања конкурса у дневним новинама „Глас Српске” Бања Лука.

Неблаговремене и непотпуне пријаве као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса  неће се узимати у разматрање.

 

  1. Напомене:

На основу члана 2. Правилника о измјенама и допунама Правилника о процедури пријема радника, кандидати који су доставили подпуне и благовремене пријаве, обавиће тестирање и интервју дана 22.11.2022. године у 14 часова., те се неће посебно позивати.

Уколико се кандидат не појави на тестирању или интервју, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Школа ће истаћи списак кандидата који испуњавају услове конкурса на огласну таблу школе.

Школа ће писменим путем обавјестити све учеснике о исходу конкурса у року    од осам  дана од дана доношења одлуке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана