ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 07.09.2022. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 07.09.2022. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 07.09.2022. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

***

***

ЈУ Основна школа „Вук Караџић" Власеница

доноси

О Д Л У К У

о поништавању дјела конкурса

 

I

У јавном конкурсу за попуну упражњених радних мјеста бр. 609/22 од 15.08.2022. године објављеном дана 17.08.2022. године у дневним новинама ''Глас Српске'' Бања Лука поништава се дио конкурса за радно мјесто под редним бројем  2. психолог, пуна норма-1 извршилац на одређено вријеме до повратка радника са породиљског боловања, лице са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

II

Дио конкурса се поништава на приједлог комисије због уочених недостатака и неправилности у кључу теста.

III

Одлука ступа на снагу даном доношења.

***

ЈУОШ „Алекса Јакшић" Милићи ,

расписује:

КОНКУРС

за упражњено радно мјесто

 

 

1. Педагог– пуна норма- 1 извршилац, на одређено вријеме до повратка радника са боловања (лице са радним искуством и положеним стручним испитом) .

Поред општих услова предвиђених Законом  о  раду ("Службени гласник Републике Српске" број:1/16, 66/18), кандидати  треба  да испуњавају и услове прописане Законом о основном васпитању и  образовању („ Службени гласник Републике Српске" број: 44/17, 31/18, 84/1, 35/20 и 63/20) и Правилником о стручним профилима и звањима наставника , стручних сарадника и васпитача ("Службени гласник Републике Српске " број: 77/09, 86/10 и 25/10).

Пријем у радни однос извршиће  се  у  складу  са Правилником  о  процедури  пријема , критеријумима за  пријем  у радни однос и начину бодовања  кандидата у основној школи.  ( „ Службени гласник Републике Српске  број: 74/18. и  26/19.) За радна мјеста  са радним искуством право учешћа  на конкурсу имају и лица  која су стекла радни стаж ван школе  у трајању  од најмање годину дана  у струци уколико испуњавају  остале услове прописане законом,  као и лица  која су испуњавале услове по прописима важећим  до ступања на снагу новог Закона о  основном васпитању и образовању у погледу степена и врсте стручне спреме.

Кандидати су дужни доставити сљедећу документацију:

1.Пријава на конкурс ( потписану од стране кандидата ), са адресом , контакт телефоном, краћом биографијом и списком докумената које се достављају.

2.Увјерење о држављанству,

3.Извод из матичне књиге рођених или овјерена  копија личне карте,

4.Овјерену фотокопију дипломе о завршеном  првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

5. Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета,које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

6. Увјерење о положеном стручном испиту ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом,

7. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

8. Додатак дипломи ,који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена ,

9.Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

10.Увјерење  о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радим искуством,

11.Увјерење општинског/градског  органа управе надлежног за борачко-инвалидску  заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске , уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

12.Увјерење  општинског /градског  органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске , уколико  се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

13.Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске , уколико се ради о кандидату из категорије бораца.

14.Љекарско увјерење о психофизичкој способности не старије од шест мјесеци  и  које прилаже само изабрани кандидат,након извршеног избора по конкурсу а прије засивања радног односа,

15.Увјерење да против њега  није  покренут  кривични поступак  за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем , прије заснивања радног односа.

16. Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности,морала,службене дужности ,трговине људима,злостављања дјетета,полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем,злоупотребе опојних средстава;

17.Увјерење о подацима из посебног  Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце,прије заснивања радног односа.

Кандидати су дужни  доставити  овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве  неће се  узимати у разматрање .

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса  обавиће се дана 20.09.2022. године (уторак) у 09,00 часова  у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појави на тестирању и интервју, сматраће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса  поставити на огласној  табли школе и интернет страници најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања  преко Завода за  запошљавање  и  дневном листу  «Глас Српске» Бања Лука.

Пријаве  доставити  путем поште на адресу: ЈУ Основна школа „Алекса Јакшић" Милићи, Јована Јовановића Змаја број 3  75446 Милићи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана