ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 23.02.2022. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 23.02.2022. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 23.02.2022. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

************

ФАРМАВИТ Д.О.О.

Љубиње

КОНКУРС

За пријем у радни однос:

-ДИПЛОМИРАНИ ФАРМАЦЕУТ или ДИПЛОМИРАНИ ТЕХНОЛОГ -прехрамбеног смјера)

Шта нудимо:

•        Рад у пријатној радној атмосфери

•        Редовна примања

•        Пријатно окружење, могућност сваког договора и уступка

•        Могућност сталног запошљавања

•        Могућност напредовања, стручног усавршавања и унапређења знања

Опис посла:

•        Рад у новом, савременом погону

•        У складу са увојеним плановима обавља све потребне послове у производњи

•        Рад на развоју и имплементацији нових производа - дијететских суплемената)

•        Издаје налоге запосленима и контролише њихов рад

Услови:

•        ВСС фармацеутске и технолошке струке

•        Активно познавање енглеског језика

•        Способност за самостално рјешавање проблема и пружање иницијативе

•        Поуздани , комуникативни и одговорни

•        Пожељно радно искуство -није неопходно)

•        Колегијални и спремни за тимски рад

 

Уколико сте заинтересовани и сматрате да испуњавате наведене услове , пријаву на исти доставити на mail адресу: фармавитЖтеол.нет или путем поште на адресу: Фармавит д.о.о.;  Црногорски пут бр.5; 88380 Љубиње. 

Рок за подношење пријава је 15.03.2022.године.

***

ЈУ ЦСШ

ТРЕБИЊЕ

КОНКУРС

ЗА ПОПУНУ УПРАЖЊЕНИХ РАДНИХ МЈЕСТА

ДО ПОВРАТКА РАДНИКА СА БОЛОВАЊА

 

1.       Наставник италијанског језика, 1 извршилац, са радним искуством у настави и  положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, 6 наставних часова недељно, на одређено вријеме, до повратка раднице са боловања.

2.       Наставник прехрамбене групе предмета, 1 извршилац, са радним искуством у настави и  положеним стручним испитом за рад у васпитно-образовном процесу, пуна норма, на одређено вријеме, до повратка раднице са боловања.

 

За наставника и стручног сарадника у средњој школи може бити изабрано лице које испуњава опште услове утврђене Законом о раду -Сл.гл. РСбр.1/16 и 66/18) и посебне услове прописане чланом 104. и чланом 105. Закона о средњем образовању и васпитању -Сл.гл. РСбр.41/18) и Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама -Сл.гл.РС, бр. 29/12, 80/14 и 83/15).

Процедура пријема радника биће обављена у складу са Правилником о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем  -„Службени гласник Републике Српске", бр. 24/19).

 

Уз пријаву на Конкурс -потписану од стране кандидата на којој ће обавезно бити назначена адреса становања и контакт телефон) кандидати су обавезни да доставе сљедећа документа којима доказују испуњеност општих услова Конкурса:

1.       Увјерење о држављанству;

2.       Извод из матичне књиге рођених;

3.       Љекарско увјерење о психофизичкој способности прилаже кандидат након што буде одабран на Конкурсу, а прије заснивања радног односа;

4.       Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета,полног и дургог насиља над дјететом или малољетним лицем;

5.       Увјерење да није осуђиван правоснажном пресудом за  кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава школа ће прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа;

6.       Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце школа ће прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа.

 

Кандидати су обавезни да доставе и сљедећа документа којима доказују испуњеност посебних услова Конкурса:

1.       Овјерена фото-копија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четверогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент -уз диплому приложити рјешење о признавању високошколске исправе уколико је стечена ван Босне и Херцеговине и Републике Србије након 6. априла 1992.г.);

2.       Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу за радно мјесто на које кандидат конкурише.

 

Кандидати такође достављају и документацију на основу које се врши бодовање на основу Правилника о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем:

 

1.       Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

2.       Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење, након стицања стручне спреме;

3.       Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца из кога се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина радног стажа остварена по врстама посла. Уколико је кандидат радио са непуним радним временом, то радно вријеме неопходно је прерачунати у пуно радно вријеме.

4.       Овјерена фото-копија радне књижице;

5.       Увјерење о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико је кандидату такав статус утврђен;

6.       Увјерење о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико је кандидату такав статус утврђен;

7.       Увјерење о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико је кандидату такав статус утврђен.

 

Пријаву на Конкурс -са назнаком на затвореној коверти „Пријава на Конкурс за запошљавање за радно мјесто на које кандидат конкурише") и потребна документа кандидати су дужни да доставе лично или путем поште на адресу: ЈУ Центар средњих школа Требиње, Вожда Карађорђа бр.1, 89101 Требиње.

Са кандидатима који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају опште и посебне услове конкурса за пријем биће обављен интервју и стручно тестирање дана 10.03.2022. у 1200 часова у просторијама ЈУ Центар средњих школа Требиње.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса Школа ће објавити на огласној табли школе 07.03.2022. те се кандидати неће посебно позивати на тестирање и интервју, односно уколико се не појаве у назначеном термину сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати имају право увида у резултате остварене путем тестирања.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима. Потврде и увјерења не смију бити старија од 6 мјесеци.

Неблаговремене пријаве и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове Конкурса неће се разматрати.

Уколико се на конкурс не јаве кандидати који имају искуства у настави и положен стручни испит за рад у васпитно-образовном процесу, разматраће се и пријаве кандидата који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане законом.

Оглас остаје отворен осам -8) дана од дана објављивања.

***

ЈУ ОШ „Веселин Маслеша"

Фоча                     

К  О  Н  К  У  Р  С

за попуну упражњеног  радног  мјеста

1.       ВОДИТЕЉ  ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА    - 1 извршилац -   на 50% радног времена, са радним искуством и  положеним стручним  испитом  за самосталан васпитно-образовни рад, на одређено вријеме од дана пријема до краја наставног процеса у школској  2021/2022. години. 

Поред општих услова прописаних  Законом о раду и чланом 6. Правилника о процедури пријема, критеријумима за  пријем у радни однос и начину бодовања кандидата  у основној школи -„Службени гласник Републике Српске",  број 74/18 и 26/19) кандидат треба да испуњава и услове прописане чланом 104. Закона о основном васпитању и образовању  -„Службени гласник Републике Српске", број 44/17,31/18, 84/19,35/20 и 63/20), и чланом  6. Правилника о начину организовања проширеног програма  -„Службени гласник Републике Српске", број 37/19 и 13/20).

 Право учешћа на конкурсу имају и кандидати који су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању -„Службени гласник Републике Српске" број 44/17,  31/18, 84/19, 35/20 и 63/20) испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.   

Изузетно, право учешћа на конкурсу имају  и кандидати  који  су  стекли  радни стаж ван школе у трајању од

најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању.

 

Општи услови које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на јавни конкурс су :

1)      да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем  о држављанству,

2)      да је пунољетан, а то се доказује изводом  из матичне књиге  рођених или копијом личне карте,

3)      да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој  способности за рад са ученицима  које не може бити старије од шест -6) мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након завршеног избора  по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4)      да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5)      да по  подацима из  посебног Регистра није правоснажно осуђиван за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце,

6)      да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење из тачке 4) и 5) за изабраног кандидата Школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

          Уз потписану пријаву и документацију којом доказују испуњеност општих услова, потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање кандидата:

1)      Диплому о завршеном  првом  циклусу  студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области  или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2)      Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3)      Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу,

4)      Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи,

5)      Додатак  дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

6)      Увјерење  издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење, након стицања одговарајуће стручне спреме,

7)      Увјерење  о радном стажу издато од ранијег послодавца, са подацима о дужини радног стажа, на којим пословима је остварен радни стаж и са којом стручном спремом,

8)      Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

9)      Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

10)    Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије  борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса биће постављен на огласну таблу  Школе.

У пријави на конкурс кандидати обавезно треба да наведу тачне адресе становања и бројеве контакт телефона -по могућности бројеве мобилних телефона)      

Тестирање и интервју са кандидатима,   који   доставе   потпуне и благовремене  пријаве, односно који  испуњавају услове конкурса, обавиће се у просторијама Школе, и то:

-        10.03.2022. године, тестирање са почетком у 09.00 часова,

-           10.03.2022. године,  интервју са почетком у   10.30 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, па ако се не појаве на истим, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

 

Конкурс  остаје отворен 8 -осам) дана од дана објављивања у дневним новинама „Глас Српске".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Пријаве доставити у затвореној коверти са назнаком  „Пријава на конкурс" на адресу: ЈУ Основна школа „Веселин Маслеша" Фоча , Карађорђева 68а, 73300 Фоча, препоручено или директно у школу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана