ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 19.04.2023. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 19.04.2023. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 19.04. 2023. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

******

*******

ОСНОВНИ СУД У ФОЧИ

 

ЈАВНИ ОГЛАС

за попуњавање упражњеног радног мјеста

        

 1. РЕФЕРЕНТ ЗА УПРАВЉАЊЕ ПРЕДМЕТИМА - један извршилац на неодређено вријеме.

 

Општи услови:

-        да је држављанин Босне и Херцеговине или Републике Српске,

-        да има општу здравствену способност,

-        да је пунољетан,

-        да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 мјесеци или за кривично ђело које га чини неподобним за обављање послова у суду,

-        да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања конкурса.

Посебни услови: ССС - средња стручна спрема друштвеног смјера ИВ степен, најмање 6 мјесеци радног искуства у траженом степену образовања, положен стручни испит, познавање рада на рачунару.

Право пријаве на оглас имају све особе које испуњавају наведене опште  и посебне услове за обављање послова наведене у овом огласу.

Уз пријаву на јавни оглас потребно је приложити сљедећу документацију (оригинал или овјерену копију): доказ о стручној спреми, доказ о познавању рада на рачунару, увјерење о радном стажу, увјерење о положеном стручном испиту, увјерење о држављанству (не старије од 6 мјесеци) или овјерену копију ЦИПС-ове личне карте, увјерење да се против кандидата не води кривични поступак (не старије од 3 мјесеца), овјерена изјава кандидата да у посљедње три године од дана објављивања овог јавног огласа није отпуштен из органа  државне службе као резултат дисциплинске казне на било којем нивоу власти у  Републици Српској односно Босни и Херцеговини и овјерена изјава кандидата да није обухваћен одредбом члана IX 1. Устава Босне и Херцеговине.

Након пријема у радни однос, изабрани кандидат ће бити дужан доставити увјерење о општој здравственој способности за обављање послова радног мјеста на које је примљен.

Све тражене документе треба доставити у року од 15 дана од дана објављивања јавног огласа. Документација се доставља у затвореној коверти непосредном предајом на писарници Основног суда у Фочи или путем поште на адресу:  Основни суд у Фочи, ул. Његошева с назнаком: „Комисији за провођење јавног огласа за радно мјесто-референт за управљање предметима “

Непотпуне, неуредне и неблаговремене пријаве се неће узети у разматрање.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана