ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 09.05.2023. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 09.05.2023. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 09.05. 2023. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

****

*****

КПЗ ФОЧА

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем у радни однос

 

  1. Помоћник директора за обезбјеђење  ............................................ 1 извршилац
  2. Кувар смјеновођа - инструктор ....................................................  1 извршилац
  3. Кувар-инструктор .......................................................................... 1 извршилац
  4. Варилац/заваривач-инструктор ...............................................................  1 извршилац
  5. Медицински техничар ..........................................................  1 извршилац

 

I Општи услови које кандидати морају да испуњавају

1. Да је држављанин Републике Српске или БиХ,

2. Да је старији од 18 година,

3. Да има општу здравствену способност,

4. Да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у Установи,

5. Да није отпуштан из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије дана објављивања јавног конкурса,

6. Да се на њега не односи члан IX став 1. Устава Босне и Херцеговине.

II Посебни услови

1) За радно мјесто под редним бројем 1. – висока стручна спрема друштвеног смјера, најмање три године радног искуства у траженом степену образовања на пословима извршења кривичних санкција послије завршеног првог циклуса студија и остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалентом, положен стручни испит  из области извршења кривичних и прекршајних санкција и звање начелник полиције.

2) За радно мјесто под редним бројем 2. V/IV/III степен стручне спреме (ВКВ/КВ кувар или угоститељски техничар), најмање шест мјесеци радног искуства након стицања тражене стручне спреме, положен стручни испит из области извршења кривичних и прекршајних санкција.

3) За радно мјесто под редним бројем 3. V/IV/III степен стручне спреме (ВКВ/КВ радник кувар или угоститељско туристички техничар), најмање шест мјесеци радног искуства након стицања тражене стручне спреме, положен стручни испит из области извршења кривичних и прекршајних санкција.

4) За радно мјесто под редним бројем 4. V/III степен стручне спреме (ВКВ/КВ металске струке), најмање шест мјесеци радног искуства након стицања тражене стручне спреме, положен стручни испит из области извршења кривичних и прекршајних санкција.

5)За радно мјесто под редним бројем 5. средња стручна спрема - IV степен (медицински техничар), најмање шест мјесеци радног искуства након стицања средње стручне спреме на истим или сличним пословима, положен стручни испит из области здравства.

III Потребна документа

Уз пријаву на конкурс са кратком биографијом (својеручно потписану, са назначеном адресом становања и контакт телефоном) кандидати су дужни приложити доказе о испуњавању општих и посебних услова, оригинал или овјерену копију, и то:

  • Извод из матичне књиге рођених,
  • Увјерење о држављанству,
  • Доказ да није осуђиван  за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или  кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у Установи
  • Диплому о завршеној школској спреми,
  • Доказ о радном искуству
  • Доказ о положеном стручном испиту
  • Овјерену изјаву да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије дана објављивања јавног конкурса
  • Овјерену изјаву да се на њега не односи члан IX став 1. Устава Босне и Херцеговине.

Директор установе ће рјешењем именовати Конкурсну комисију која ће прегледати документацију свих кандидата и обавити интервју са кандидатима који испуњавају опште и посебне услове за наведена радна мјеста.

Изабрани кандидати су дужни да, по завршетку изборне процедуре доставе љекарско увјерење о општој здравственој способности од овлаштене здравствене установе, а уколико исти то не учине или се утврди да немају општу здравствену способност за рад на радном мјесту на које су конкурисали,наредни кандидат са ранг листе ће бити позван да достави љекарско увјерење.

 

Непотпуне, неуредне и неблаговремене пријаве као и копије тражене документације које нису овјерене Конкурсна комисија неће узимати у разматрање.

Рок за подношење пријава на конкурс је 8 (осам) дана од дана објављивањау дневном листу „Глас Српске".

Пријаве са доказима могу се доставити лично или путем поште на адресу: Казнено-поправни завод Фоча, Ул. Студентска бр.2, са назнаком „Пријава за конкурс".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана