ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 23.02.2022. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 23.02.2022. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 23.02.2022. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

************

        ЈУ Основна школа „Бранко Радичевић" Петрово-Приједор

Петрово бб

ОДЛУКУ

о поништењу дијела јавног Конкурса

Члан 1.

Поништава се дио јавног конкурса ЈУ Основне школе "Бранко Радичевић" Петрово - Приједор објављен у дневним новинама "Глас Српске" дана 02.02.2022. године, за радно мјесто:

1        Професор разредне наставе за рад у јутарњем чувању – 1 извршилац, приправник, на одређено вријеме, најкасније до 30.06.2022. године, пуна норма.

Члан 2.

Ова Одлука ступа на снагу даном доношења.

О Б Р А З Л О Ж Е Њ Е

Поништава се Конкурс објављен дана 02.02.2022. године у „Гласу Српске" због техничких разлога. Поништење ће бити објављено дана 23.02.2022. године у дневном листу „Гласу Српске".

***

 Основни суд у Приједору

 ул. Академика Јована Рашковића број 6

79101  Приједор

 

 

 

ЈАВНИ КОНКУРС

 

За пријем 2- два )  судијска  приправника -волонтера на обављање приправничког стажа у одређеном трајању од двије године без закључивања уговора о раду.

Кандидати који се пријављују морају испуњавати опште и посебне услове.

Општи услови су:

1.    да је држављанин РС или БиХ

2        да је старији  од 18.година

3        да има општу здравствену способност

4        да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављањем послова у суду.

Посебни услови су:

1.       дипломирани правник без радног искуства у траженом образовању

 

Потребни документи су:

-увјерење о држављанству

-извод из матичне књиге рођених

-диплома или увјерење о дипломирању

-увјерење о општој радној способности

-копија личне карте и

-потврда о просјеку оцјена.

Кандидати подносе пријаву са основним личним  подацима и подацима о образовању  у року од 15 дана од дана објављивања у дневним новинама „Глас Српске".

Уз пријаву прилажу само копије личне карте, дипломе и потврде о просјеку оцјена док изабрани кандидат ће бити дужан да у року од 7 дана о дана објављивања резултата јавне конкуренције на огласној табли суда достави Комисији оригинале или овјерене фотокопије свих докумената којим се доказују општи и посебни услови, са изузетком увјерења о неосуђиваности које ће се прибавити службеним путем за лице које буде изабрано.

Неблаговремене и непотпуне пријаве се неће узимати у разматрање.

Пријаве се достављају поштом, са назнаком „за конкурс" или лично на адресу Основног суда у Приједору.

***

ЈУ Музичка школа „Саво Балабан"

Бранислава Нушића бр. 9

79 101 ПРИЈЕДОР

К  О  Н  К  У  Р  С

за  попуну упражњеног  радног  мјеста

  1. Професор клавира– дипломирани музичар - пијаниста - VII степен стручне спреме – 8 часова  седмично -  са радним искуством и положеним стручним испитом  на одређено вријеме до 30.06.2022. године до повратка  раднице   са породиљског одсуства

ОПШТИ  УСЛОВИ:

-1)     1) да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује                                                                                          

увјерењем о држављанству,

 2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом  личне карте,

 3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци, и  прилаже  га само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

 4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5)  увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце,

6) увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом  или малољетним лицем.

 

      -2)  Увјерење  из  става 1. тачка 4)  и 5) за изабраног кандидата школа  прибавља  службеним путем, а прије заснивања радног односа.

      -3) Уз потписану пријаву  и документацију из  општих услова потребно је доставити  документацију  на основу које се доказује  испуњеност  посебних услова  и документацију на основу које се врши бодовање.

Документација из става 3) подразумијева:

1)      овјерену фото-копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма  у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2)      увјерење о положеном стручном испиту,

3)      додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4)      увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која  траже запослење,

5)      увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

6)      увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС,  уколико  се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

7)      увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида  Одбрамбено-отаџбинског рата РС,  уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

8)      увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца  Одбрамбено-отаџбинског рата РС,  уколико се ради о кандидату из категорије борца.

     -4) Право учешћа на конкурсу  имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу  Закона о основном васпитању и образовању  испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме, као и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

     -5) Право учешћа на конкурсу  имају и лица  која су стекла радни стаж  ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, уколико испуњавају  остале услове  прописане  Законом о основном васпитању и образовању  и Законом о средњем образовању и васпитању.

     -6) За све кандидате који испуњавају горе наведене услове тестирање и интервју ће се одржати   07.03.2022. године са почетком у  10 часова, у просторијама школе.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса, након прегледа достављене документације,  школа ће поставити  на огласној табли школе, а по могућности и на интернет страницу  школе, најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидат  који се не појави на тестирању  и интервјуу сматраће се да је одустао од пријаве.

 

    -7) Кандидати  су дужни доставити овјерене копије свих докумената и исти се не враћају.

Неблаговремене  и непотпуно достављене пријаве се неће разматрати.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у ГЛАСУ СРПСКЕ.   

Пријаве са потпуном документацијом  доставити  лично или  слати на адресу: ЈУ Музичка школа „Саво Балабан"

 Бранислава Нушића бр. 9,  

79 101 ПРИЈЕДОР

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана