ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 28.06.2023. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 28.06.2023. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 28.06. 2023. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

****

****

****

 

КАЗНЕНО – ПОПРАВНИ ЗАВОД ПОЛУОТВОРЕНОГ ТИПА

ИСТОЧНО САРАЈЕВО                                                      

                                

р а с п и с у ј е

 

Ј А В Н И   К О Н К У Р С

за пријем радника приправника у радни однос

 

I     РАДНО МЈЕСТО

  1. ПОЛИЦАЈАЦ КПУ (радник мушког пола)  -  ( 2 ) два извршиоца ;

II   ОПШТИ УСЛОВИ

Кандидати који се пријаве на конкурс треба да испуњавају опште услове и то:

  • да је држављанин РС – БиХ;
  • да је старији од 18 година;
  • да има општу здравствену способност;
  • да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора

од најмање 6 ( шест ) мјесеци или за такво дјело које га чини неподобним за обављање послова у Установи;

          -     да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере 

         на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања

                јавног конкурса;

  • да се на њега не односи члан IX став 1. Устава БиХ.

III      ПОСЕБНИ УСЛОВИ

Посебни услови које требају испуњавати кандидати :         

  • да посједује средњу стручну спрему у четворогодишњем трајању;
  • да није старији од 27 година, на дан објављивања конкурса;
  • да испуњава здравствене и психофизичке услове предвиђене за кандидате за пријем у Полицију КПУ-Службу обезбјеђења.

IV     ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТА

IV-1

Уз пријаву на конкурс (у којој ће кандидати навести радно мјесто на које аплицирају,краћу биографију, контакт адресу и телефон), кандидат је дужан доставити следећа документа :

 

  • диплома о стеченој спреми (оргинал или овјерена фотокопија);
  • извод из матичне књиге рођених (оргинал или овјерена фотокопија, не старији од 3 мјесеца или извод трајног карактера);
  • увјерење о држављанству(оргинал или овјерена фотокопија ,не старије од 3 мјесеца,) ;

-  Изјаву да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године прије објављивања јавног конкурса (оригинал,овјерену код надлежног органа не старију од 3 мјесеца );

  • Изјаву да се на њега не односи члан IX став 1. Устава БиХ (оригинал, овјерену код надлежног органа, не старију од 3 мјесеца) ;

 

Напомена: рокови од 3 мјесеца рачунају се од дана објављивања Конкурса.

IV-2

Кандидати који уђу у ужи избор доставиће следећа документа:

  • увјерење о некажњавању;
  • увјерење о невођењу кривичног поступка;
  • увјерење о здравственој способности за послове полицајца;

(Кандидати који уђу ужи избор, накнадно ће бити обавијештени  о начину и року доставе докумената наведених у одјељку IV-2, а којима се доказује испуњавање општих услова Конкурса. Уколико кандидат на позив послодавца не достави наведена документа или не буде испуњавао услове које потврђују издати документи, са истим неће бити заснован радни однос, а позваће се наредни кандидат са бодовне листе. )

 

РОК И НАЧИН ПРИЈАЉИВАЊА

 

Рок за подношење пријава на конкурс је 15 дана од дана објављивања у Дневном листу „Глас Српске"  и Заводу за запошљавање РС – Филијала Источно Сарајево – Биро Источна Илиџа (рок се рачуна од дана последњег објављивања).

Пријаве се могу доставити лично или путем поште на адресу:

КАЗНЕНО – ПОПРАВНИ ЗАВОД

ПОЛУОТВОРЕНОГ ТИПА

ИСТОЧНО САРАЈЕВО

Ул. Меше Селимовића број 1,Источно Сарајево

 са назнаком „ЗА КОНКУРС ЗА РАДНО МЈЕСТО (навести назив из Конкурса)-НЕ ОТВАРАТИ,ОТВАРА КОМИСИЈА"

Пријаве се достављају у затвореној непровидној коверти, са назначеним обавезним подацима о кандидату: Име и презиме, адреса, број телефона за контакт.

VI  ИНТЕРВЈУ, ТЕСТИРАЊЕ И ДОДАТНЕ НАПОМЕНЕ

VI-1

Са свим кандидатима  за радна мјеста  који буду испуњавали услове конкурса, Комисија за пријем радника обавиће интервју .

VI-2

Са кандидатима за радна мјеста, који буду испуњавали услове конкурса, посебна Комисија  обавиће психофизичко тестирање, те ће ови кандидати бити упућени на љекарске прегледе предвиђене за раднике који раде на пословима са посебним овлаштењима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање, а документација примљена по конкурсу неће се враћати кандидатима.

Приправнику у Служби обезбјеђења, приправнички стаж- стручно оспособљавање за самосталан рад траје 6 мјесеци, након чега је дужан положити стручни испит. Приправнику који не заврши стручно оспособљавање или не положи стручни испит или прекине приправнички стаж, престаје радни однос у Установи.

***

ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА "СВЕТИ ЛУКА"

КАЛИНОВИК   

 

расписује

 

Ј А В Н И  О Г Л А С

за попуну упражњеног радног мјеста у служби опште медицине

 

  1. У  ЈЗУ Дом здравља"Свети Лука"Калиновик прима се у радни однос на неодређено вријеме медицинска сестра-техничар ........... 1 извршилац

 

  1. Опис послова и радних задатака медицинске сестре-техничара IV степен стручне спреме утврђени су чланом 11.Правилника о организацији и систематизацији радних мјеста ЈЗУ Дома здравља" Свети Лука"Калиновик
  2. Општи услови:-да је држављанин Републике Српске,односно БиХ-да је старији-а од 18 година-да има општу здравствену способност - да није осуђиван-а на кривично ђело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци,или за кривично ђело,које га чини неподобним за обављање послова у здравству.
  3. Посебни услови: -ССС-четврти степен,медицинск сестра-техничар-једна година радног искуства у траженом степену образовања-положен стручни испит.
  4. Потребна документација:-кандидати прилажу фотокопију увјерења о држављанству РС или БиХ.-доказ о општој здравственој способности(доставља само изабрани кандидат)-диплома о завршеној стручној спреми-увјерење о положеном стручном испиту-доказ о радном искуству (потврда,увјерење или радна књижица).

6. Усмени интервју и избор кандидата:Са свим кандидатима који буду испуњавали услове јавног оглашавања, Конкурсна комисија обавиће интервју. Интервју подразимијева појединачни разговор са кандидатима,на основу кога се утврђује стручност кандидата за рад на радном мјесту за које се пријавио,о чему ће кандидати бити благовремено обавјештени. Кандидати који не приступе заказаном интервјуу, а који свој изостанак не оправдају,сматраће се да су одустали од пријаве на оглас.

Прворангирани кандидат дужан је у року од осам дана од дана позива Комисије доставити сву горе наведену документацију.Ако прворангирани кандидат не достави доказе у прописаном року, или ако на основу достављених доказа, Комисија утврди да кандидати не испуњавају опште и посебне услове,позваће  следећег кандидата по броју освојених бодова са ранг листе успјешних кандидата да достави тражене доказе.

7.Рок, начин и мјесто за подношење пријава на оглас: Рок за подношење пријава је осам дана  од дана  објављивања Огласа у дневном листу "Глас Српске".                                                                                         

Документи уз пријаву на Оглас неће се враћати кандидатима.

Пријаве се могу доставити лично у административној служби ове установе,или поштом на адресу: ЈЗУ Дом здравља"Свети Лука"Калиновик, ул.Пере Тунгуза 12 А., Калиновик,71230.

Непотпуне, недопуштене, неразумљиве и неблаговремене пријаве, као и пријаве кандидата, који не испуњавају опште и посебне услове из јавног оглашавања,ће се одбацити Закључком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана