ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 15.03.2023. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Источно Сарајево: Оглашава слободна радна мјеста на дан 15.03.2023. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 15.03. 2023. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*****

*****

*****

ОПШТИНА ХАН ПИЈЕСАК

 расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

 

 I Расписује се Јавни конкурс за попуну упражњеног радног мјеста у Општинској управи општине Хан Пијесак и пријем у радни однос на неодређено вријеме

1) У статусу службеника на радно мјесто:

- Самостални стручни сарадник за пројекте и локални развој ...........1 извршилац;

 

II Опис послова и задатака

За радно мјесто под бројем 1 опис послова наведен  је у Правилнику о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста Општинске управи општине Хан Пијесак, члан 36 . дио Б, тачка 5. („Службени гласник општине Хан Пијесак 9/22).

III Општи услови:

Општи услови које мора испуњавати кандидат су:

1. да  је  држављанин Републике Српске, односно  Босне и Херцеговине,

2. да је старији од 18 година,

3. да има општу здравствену способност,

4. да није осуђиван  за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи,

5. да није отпуштен  из органа управе  као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године  прије објављивања  конкурса,

6. да се на њега не односи члан IX  став 1. Устава Босне и Херцеговине

7. да није у сукобу  интереса, односно да не обавља дужност, која је неспојива са дужношћу службеника у општинској управи у складу са  члановима 44. и 45. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице локалне самоуправе („Службени гласник Републике Српске", број 97/16).

 

IV Посебни услови

ВСС- факултет друштвеног смјера, ВII степен или први циклус студија са остварених најмање 240 ECTS бодова или еквивалент, положен стручни испит за рад у управи, 3 (три) године радног искуства у траженом степену образовања.

 

V Потребна документа

Пријава  на Јавни  конкурс подноси се на прописаном обрасцу, који је доступан на интернет страници  Општине Хан Пијесак и Министарства управе и локалне самоуправе РС, а  може се преузети и у Шалтер сали Општинске управе Хан Пијесак.

Уз пријаву на  Јавни конкурс кандидати прилажу фотокопију следећих докумената:

 

1. Увјерења о држављанству;

2. Диплому о завршеној стручној спреми (кандидат који је високо образовање стекао по Болоњском систему студирања,  уз диплому доставља и додатак дипломе, у складу са прописима из области високог образовања). Ако високошколска установа није издавала додатак дипломи, кандидат је дужан да уз диплому достави увјерење високошколске установе о тој чињеници. 

3.Увјерење о положеном стручном испиту за рад у управи или рјешење о ослобађању од обавезе полагања стручног испита за рад у управи у складу са Уредбом о стручном испитом за рад у управи РС („Сл. гласник РС" бр. 68/11, 85/11 и 7/15), или изјаву којом се кандидат обавезује да ће у року од шест мјесеци положити стручни испит уколико буде запослен.

4. Потврду или Увјерење о радном искуству у струци (потврда, увјерење или други акт послодавца или послодаваца код којих је кандидат радио или ради, који треба да буду прецизни и детаљни и у којима треба да буду наведени подаци о томе на којим пословима је кандидат радио-назив радног мјеста, да ли су то послови високе стручне спреме, односно образовања, колико дуго је обављао наведене послове, опис послова, те треба да буде наведен прецизно период радног ангажовања на радним задацима).

Испуњеност других услова наведених у јавном конкурсу кандидати доказују Изјавом која је саставни дио обрасца пријаве на јавни конкурс.

 

VI  Поступак пријема у радни однос Јавним конкурсом спроводи Комисија коју именује Начелник. Комисија ће утврдити благовременост и потпуност пристиглих пријава, извршити контролу општих и посебних услова, обавити интервју и сачинити записник о проведеном конкурсу са ранг листом кандидата. Са свим кандидатима који буди  испуњавали опште и посебне  услове, конкурсна комисија  обавиће  интервју, а о времену и мјесту одржавања усменог интервјуа кандидати ће бити појединачно и путем интернет странице обавјештени. Комисија ће одбацити закључком неблаговремене, недопуштене, неразумљиве и непотпуне пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају опште и посебне услове из јавног конкура.

 

VIII Прворангирани кандидат, по приједлогу Комисије, дужан је да у року од седам дана, од дана пријема обавјештења Комисије достави доказе о испуњавању општих и посебних услова  у оригиналу или овјереној фотокопији, увјерење о општој здравственој способности као и овјерене изјаве:

- да није осуђиван  за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи,

- да није отпуштен  из органа управе  као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ три године  прије објављивања  конкурса,

- да се на њега не односи члан IX  став 1. Устава Босне и Херцеговине

- да није у сукобу  интереса, односно да не обавља дужност, која је неспојива са дужношћу службеника у општинској управи у складу са  члановима 44. и 45. Закона о службеницима и намјештеницима у органима јединице локалне самоуправе .

Ако прворангирани кандидат у прописаном року не достави наведене доказе или ако на основу достављених доказа Комисија утврди да кандидат не испуњава опште или  посебне услове, позваће следећег кандидата, по броју освојених бодова са ранг- листе успјешних кандидата, да достави тражене доказе.

 

IX Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања Јавног конкурса у „Службеном гласнику  Републике Српске" и дневном листу „Глас Српске".Ако  Јавни конкурс не буде објављен истовремено, рок ће се рачунати од дана посљедњег објављивања.

Пријаве се могу подносити непосредно у Шалтер сали Општинске управе општине Хан Пијесак или путем поште, на адресу Општина Хан Пијесак, Александра Карађорђевића бр.4 са назнаком „Пријава на Јавни конкурс".

За  додатна обавјештења о јавном конкусу  обратити се Владану Тодоровићу,  на телефон  057/557-108. 

***

ОКРУЖНО ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО

У ИСТОЧНОМ САРАЈЕВУ

 

објављује

 

ЈАВНИ О Г Л А С

о попуни радног мјеста у

Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву – Подручна канцеларија у Вишеграду

 

I – НАЗИВ И ПОЗИЦИЈА РАДНОГ МЈЕСТА

1.Тужилачки асистент – дактилограф – ССС …….………………………        број извршилаца један (1)

- Радни однос се заснива на одређено вријеме до 31.12.2023. године

- Радно мјесто је у Подручној канцеларији у Вишеграду

 

II – ОПИС ПОСЛОВА

Позиција И-1 – Тужилачки асистент – дактилограф: креирање тужилачких писмена по наредби тужиоца, регистрирање пратећих прилога уз документ, те извршавање других задатака додијељених од стране тужиоца у складу са Правилником о систему за аутоматско управљање предметима у тужилаштвима, обављање и других послова по налогу непосредних руководиоца.

 

III– ОПШТИ УСЛОВИ

1)  Да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине,

2)  Да је старији од 18 година,

3)  Да има општу здравствену способност,

4)  Да се против њега не води кривични поступак и

5)  Да није осуђиван за кривично ђело на безусловну казну затвора у трајању дужем од шест мјесеци или за кривично ђело које га чини неподобним за обављање послова у тужилаштву.

 

IV – ПОСЕБНИ УСЛОВИ

1)  ССС – IV степен

2)  шест (6) мјесеци радног искуства на истим или сличним пословима

3)  познавање рада на рачунару

 

V – ДОКАЗ О ИСПУЊАВАЊУ УСЛОВА (ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА)

За испуњавање општих и посебних услова, кандидати морају сљедеће документе приложити у оригиналу или овјереној копији:

-        увјерење о држављанству;

-        увјерење да се не води кривични поступак;

-        за испуњавање општег услова из тачке III - 5 доставља се овјерена писмена изјава кандидата;

-        диплому о завршеној школи IV степен (овјерена копија дипломе или увјерења о завршеном школовању);

-        увјерење или потврда о радном искуству (оригинал или овјерена копија);

-        доказ о познавању рада на рачунару (оригинали или овјерена копија);

-   доказ о општој здравственој способности – љекарско увјерење (доставит ће само изабрани кандидат по завршетку конкурсне процедуре).

 

Напомена за све кандидате: Уколико кандидат поднесе лажне документе приликом пријављивања на конкурс, са истим ће бити прекинут уговор.

 

VI – АДРЕСА ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВЕ И РОК ЗА ПРИЈАВУ НА ОГЛАС

Пријаве са доказима о испуњавању општих и посебних услова се могу доставити лично или путем поште на адресу: Окружно јавно тужилаштво у Источном Сарајеву, ул. Карађорђева бр.5, 71123 Источно Сарајево, са назнаком „Пријава на конкурс за тужилачког асистента – дактилографа у Вишеграду".

У поступку пријема радног мјеста, Комисија за избор ће провести писмено тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају све тражене услове, односно поднесу све тражене доказе о испуњавању општих и посебних услова оглашеног радног мјеста.

Рок за подношење пријава кандидата је осам (8) дана од дана објављивања јавног огласа у дневном листу „Глас Српске".

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

О времену и мјесту интервјуа кандидати ће бити обавијештени накнадно телефонским путем или писменим путем, те је потребно у пријави обавезно навести и контакт телефон.

***

ЈУ ОСНОВНА ШКОЛА "ПЕТАР ПЕТРОВИЋ ЊЕГОШ"

ИСТОЧНА ИЛИЏА

расписује

 

КОНКУРС

за попуну упражњеног радног мјеста

 

Опис радног мјеста

 

  1. Водитељ продуженог боравка –  пуна норма, 1 извршилац са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме, до 30.06.2023. године.

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

За наведено радно мјесто поред општих услова утврђених Законом о раду (''Службени гласник Републике Српске'' број: 1/16, 66/18, 91/21-Одлука УС и 119/21) и посебних услова прописаних у члану 114. Закона о основном васпитању и образовању (''Службени гласник РС'' број: 81/22), кандидати треба да испуњавају услове из члана 6. Правилника о начину организовања проширеног програма („Службени гласник Републике Српске број: 37/19, 13/20).

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању (''Службени гласник Републике Српске'' број: 81/22) испуњавала услове у погледу степена и врсте стручне спреме.
Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци, као и лица која су стекла радни стаж у школи ван наставног процеса, уколико испуњавају услове прописане Законом о основном васпитању и образовању.
Пријем радника у радни однос извршиће се у складу са чланом 127. Закона о основном васпитању и образовању (''Службени гласник РС'' број: 81/22) и одредбама Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи („Службени гласник Републик Српске", број: 74/18 и 26/19).

 

Уз пријаву на расписани конкурс, потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс, потребно је да кандидати доставе и документацију на основу које се доказује испуњеност општих  услова и то:
1) да је држављанин Републике Српске или  Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,
2) да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,
3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,
4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава, што се доказује увјерењем о неосуђиваности које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,
5) да није уписан у Регистар лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце што се доказује увјерењем о подацима из посебног Регистра које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа и
6) да против кандидата није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјетето, или малољетним лицем, што се доказује увјерењем које је кандидат дужан доставити.

 

Кандидати су дужни да доставе  и документацију на основу које се  доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање  по критеријумима из члана 127. став  (6) Закона о основном васпитању и образовању («Службени гласник РС" број: 81/22) и одредбама Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи („Службени гласник Републике Српске", број: 74/18 и 26/19) и то:

1.Овјерена фото-копија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области;

2.Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета;

3. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу;

4. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи;
5.Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;
6.Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење; 
7.Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца из којих се јасно види врста посла, степен стручне спреме и дужина оствареног радног стажа по врстама посла;
8.Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;
9.Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;
10.Увјерење општинског/градског органа управе недлежног за борачко инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије борца.

 

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Тестирање кандидата који су доставили потпуне и благовремене пријаве обавиће се дана 29.03.2023. у 10:00 часова, а интервју ће се обавити истог дана у 11:30 часова у просторијама школе.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове поставити на огласну таблу школе и на интернет страницу школе, најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Уколико се не појави на тестирању или интервјуу, сматраће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве доставити у затвореној коверти са назнаком „Пријава на конкурс" на адресу:

ЈУ Основна школа „Петар Петровић Његош" Источна Илиџа

Бановић Страхиње 8

71123 Источно Сарајево                                                                                      

***

ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА КЛУБ ЗА ДЈЕЦУ "БАМБИ"

ПАЛЕ

 

расписује: 

Ј А В Н И     К О Н К У Р С

за пријем радника-васпитача

 

  1. Дипломирани васпитач са положеним стручним испитом (најмање први циклус студијског програма или еквивалент и стекли високо образовање на студијском програму предшколског васпитања и образовања или програма за образовање васпитача) … 1 извршилац

 

II ОПИС ПОСЛОВА

Опис послова регулисан је Правилником о систематизацији послова и радних задатака у ПУ Клуб за дјецу „Бамби" Пале.

III ОПШТИ УСЛОВИ

  1. Да су држављани Републике Српске, односно БиХ,
  2. Да су старији од 18 година,
  3. Да имају општу здравствену способност за рад с дјецом,
  4. Да нису осуђивани за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци за кривично дјело која их чине неподобним за обављање послова у Дјечијем вртићу,
  5. Да се против њих  не води кривични поступак.

IV – ПОСЕБНИ УСЛОВИ:

Кандидати из поглавља I овог конкурса, морају испуњавати и сљедеће посебне услове:

  1. Висока стручна спрема

а)  -ВСС-први циклус студијског програма  или еквивалент на студијском програму предшколског васпитања и образовања или програму за образовање васпитача

б) -положен стручни испит

V - ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА:

 

Уз пријаву на конкурс, која треба да садржи кратку биографију, потписану од стране кандидата који се пријављује,  кандидати су дужни доставити доказе о испуњености општих и посебних услова:

 

  1. Увјерење о држављанству,
  2. Извод из матичне књиге рођених,
  3. Диплому о завршеној стручној спреми – први циллус студијског програма  или еквивалент по студијскомм програму предшколског васпитања,
  4. Додатак дипломи који садсржи податке о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,
  5. Увјерење о положеном стручном испиту за васпитно образовни рад,
  6. Увјерење да се против њих не води кривични поступак,
  7. Увјерење да нису осуђивани ( доставиће изабрани кандидати  по завршетку изборне процедуре, а прије заснивања радног односа),

8, Љекарско увјерење о психофизичкој и здравственој способности за рад са дјецом (доставиће изабрани кандидати  по завршетку изборне процедуре, а прије заснивања радног односа).

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и исте неће бити враћене кандидатима.

V - РОК ПОДНОШЕЊА ПРИЈАВА:

Рок за подношење пријава на конкурс је 8 дана од дана објављивања истог у дневном листу „Глас Српске",  и огласној табли ПУ Клуб за дјецу „Бамби"  Пале.

Ако конкурс не буде објављен истовремено, рок за подношење пријава рачунат ће се од последњег објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се разматрати.

VI-ОСТАЛЕ ОДРЕДБЕ

Интервју са кандидатима који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се 25.03.2023. године у 17,00 часова у просторијама установе.

Кандидати се неће посебно позивати на интервју, а ако се не појаве на интервју, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Пријаве се могу доставити лично или путем поште, на адресу: ПУ Клуб за дјецу „Бамби", Сердар Јанка Вукотића бр 12, 71420 Пале, препоручено или лично, сваки радни дан од 8.30-16.30 часова са назнаком „ Комисија за спровођење поступка пријема радника у  ПУ Клуб за дјецу „Бамби" Пале".

***

На пријави кандидат је обавезан да напише контакт телефон.

ЈУ ОШ "ЈОВАН ДУЧИЋ"

ЧАЈНИЧЕ

 р а с п и с у ј е

КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

 

  1. Наставник/професор разредне наставе, 1 извршилац, пуна норма, на одређено вријеме до 30.06.2023. године, са радним искуством и положеним стручним испитом.

 

Поред општих услова прописаних Законом о раду („Службени гласник Републике Српске", број: 1/16, 66/18 и 119/21), и чланом 5. и 6. Правилника о процедури пријема и критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи („Службени гласник Републике Српске", број: 74/18 и 26/19), кандидат треба да  испуњава услове прописане чланом 114. Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске", број 81/22) и чланом 2. и 3. Правилника о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача („Службени гласник Републике Српске", број 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15), односно да им је у дипломи наведен стручни профил, прописан за радно мјесто на које конкуришу.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су, по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске", број 81/22) испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме.

Право учешћа на конкурсу имају и кандидати који су стекли радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци уколико испуњавају остале услове прописане Законом о основном васпитању и образовању.

 

Уз потписану пријаву на конкурс, са адресом пребивалишта и бројем телефона, кандидати обавезно  достављају овјерене копије докумената, којима доказују испуњеност општих и посебних услова.

Општи услови које кандидат треба да испуњава приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1) Да је држављанин Републике Српске или БиХ, а то доказује увјерењем о држављанству.

2) Да је пунољетан, а то доказује изводом  из матичне књиге рођених или копијом личне карте.

3) Да је радно способан, а то доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест  мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора  по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

4) Да није осуђиван правноснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних дрога.

5) Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце.

6) Увјерење  да  против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Увјерење из тачке 4) и 5) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

 

Уз потписану  пријаву и документацију којом доказују испуњеност општих услова, потребно је доставити документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање кандидата:

1) Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2) Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена.

3) Увјерења о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета.

4) Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу.

5) Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи.

6) Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење, након стицања одговарајуће стручна спреме.

7) Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца које садржи податке из којих се јасно види  врста посла, степен стручне спреме и дужини радног стажа по врстама посла.

8) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинскога рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

9) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинскога рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

10) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинскога рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса биће постављен на огласну таблу школе.                                                                                                                                    

Тестирање и интервју са кандидатима који доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се у просторијама школе, дана 30.03.2023. године са почетком у 09:00 часова.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се кандидат не појави на тестирању или интервјуу, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен 8 (осам) дана од дана објављивања.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Пријаве доставити у затвореној коверти са назнаком „Пријава на конкурс" на адресу школе, Игумана Василија бб, 73 280 Чајниче, препорученом пошиљком или лично.   

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана