ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 01.06.2022. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 01.06.2022. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 01.06.2022. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

***

***

"ОПШТИНА ВУКОСАВЉЕ"

МУСЕ ЋАЗИМА ЋАТИЋА 163

74 470 ВУКОСАВЉЕ

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем приправника у радни однос у Општинску управу општине Вукосавље

 

I Општина Вукосавље спроводи Програм оспособљавања приправника за ВСС у 2022. години у сарадњи са Заводом за запошљавање Републике Српске. Начелник општине Вукосавље расписује јавни конкурс за пријем приправника са високом стручном спремом у радни однос у Општинску управу општине Вукосавље, на одређено вријеме, у трајању од једне године на начин како слиједи:

     1. дипл. инж. саобраћаја – 240 ECTS бодова,

     2. дипл. психолог – 240 ECTS бодова,

     3. дипл. еколог – 240 ECTS бодова,

     4. дипл. менаџер предузетничке економије 180 - ECTS бодова.

II - Општи услови су:

  1. да је држављанин  Републике Српске, односно Босне и Херцеговине,
  2. да је старији од 18 година,
  3. да има општу здравствену способност,
  4. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање 6 (шест) мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у градској односно општинској управи,
  5. да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у БиХ 3 (три) године прије објављивања конкурса и
  6. да није у сукобу интереса, односно да не обавља дужност која је неспојива са дужношћу службеника у градској, односно општинској управи.

III – Посебни услови за пријем приправника из тачке И овог Конкурса су:

     а) За позицију редног броја 1. - Висока стручна спрема или први циклус студија и остварених 240 ECTS бодова или еквивалент, завршен саобраћајни факултет и стечено звање дипл. инж. саобраћаја 240 ECTS бодова.

     б) За позицију редног броја 2. - Висока стручна спрема или први циклус студија са остварених 240 ECTS бодова; завршен филозофски факултет, психологија и стечено звање дипл. психолог – 240 ECTS бодова,

     в) за позицију редног броја 3. – Висока стручна спрема или први циклус студија са остварених 240 ECTS бодова; завршен природно-математички факултет, екологија и стечено звање дипл. еколог – 240 ECTS бодова,

     г) за позицију редног броја 4. – Висока стручна спрема или први циклус студија са остварених 180 ECTS бодова, завршен економски факултет, факултет за пословне и финансијске студије и сл. и стечено звање дипл. менаџер предузетничке економије 180 ECTS бодова.     

IV - Потребна документа, рок, мјесто њиховог подношења и остале информације

          (1) Пријава за учешће на јавном конкурсу подноси се на прописаном обрасцу - Пријава на јавни конкурс доступан на Инфо – пулту и веб страници оптштине Вукосавље. Уз наведени образац, као доказ о испуњавању општих услова, кандидат прилаже фото-копију увјерења о држављанству Републике Српске, односно Босне и Херцеговине, а изјава да кандидат:

1) није под оптужницом Међународног суда за ратне злочине почињене на подручју бивше Југославије у Хагу и да није одбио наредбу да се повинује пред Трибуналом - члан IX  став 1. Устава БиХ,

2) да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи,

3) да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини три године прије објављивања конкурса и

4) да није у сукобу интереса, односно да не обавља дужност која је неспојива са дужношћу службеника у општинској управи, у складу са чланом 43. до 47. Закона о службеницима и намјештеницима у органима једнице локалне самоуправе („Службени гласник Републике Српске", број 97/16), саставни је дио Пријаве на јавни конкурс.

(2) Као доказ о испуњавању посебних услова кандидат прилаже фото-копију дипломе о завршеној стручној спреми, односно увјерења о дипломирању које не може бити старије од године дана од дана дипломирања.

      (3) Са кандидатима који буду испуњавали услове јавног конкурса, Конкурсна комисија од три члана обавиће усмени интервју. О мјесту и времену одржавања интервјуа, кандидати ће бити благовремено обавијештени.

(4) Прворангирани кандидат, по приједлогу Комисије, дужан је да у року од седам дана од дана пријема обавјештења Комисије достави доказе о испуњености општих и посебних услова у оргиналу или овјереној фото-копији, овјерену изјаву о испуњености услова из тачке ИВ став (1) подтачка 1), 3) и 4) Јавног конкурса, као и увјерење о општој здравственој способности.

(5) Ако прворангирани кандидат не достави доказе из става (4) ове тачке у прописаном року или ако на основу достављених доказа Комисија утврди да кандидат не испуњава опште или посебне услове, позваће слиједећег кандидата по броју освојених бодова са ранг-листе успјешних кандидата да поступи у складу са ставом (4) ове тачке.

(6) Јавни конкурс биће објављен у дневном листу „Глас Српске". Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања јавног конкурса. Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање. Документи приложени уз пријаву на Конкурс неће се враћати кандидатима.

           Пријаве се могу доставити непосредно у пријемној канцеларији Општинске управе Вукосавље (шалтер сала) сваким радним даном од 7,00 до 15,00 часова или путем поште на следећу адресу: Општинска управа општине Вукосавље, Мусе Ћазима Ћатића 163, 74470 Вукосавље, са назнаком ,,Пријава на Јавни конкурс за пријем приправника, НЕ ОТВАРАТИ"

            За давање додатних обавјештења о јавном конкурсу задужен је службеник Бојан Поповић, контакт телефон 053/707-702.

***

ЈУ "ЕКОНОМСКА ШКОЛА" ДОБОЈ

ЦАРА ДУШАНА 18

74 000 ДОБОЈ

 

К О Н К У Р С

ЗА ИЗБОР ДИРЕКТОРА ШКОЛЕ

I  МАНДАТ

  1. Именовање се врши на период од четири године
  2. Након избора директор мора проћи едукацију по програму који прописује Министар

II  УСЛОВИ ЗА ИЗБОР (општи услови)

  1. Да је држављанин Републике Српске, односно БиХ
  2. Да има општу здравствену (психо-физичку) способност за рад

III  ПОСЕБНИ УСЛОВИ

  1. Има завршен најмање први циклус студијског програма у трајању од четири године или еквивалент
  2. Има најмање пет година радног искуства, као стручни сарадник или наставник на предметима који се изучавају у школи, након стицања дипломе из тачке 1) овог става
  3. Испуњава услове за радно мјесто наставника или стручног сарадника у школи, у којој конкурише
  4. Да није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну затвора, и да се против њега не води кривични поступак
  5. Има предложен програм рада, и истиче се својим радом и способностима за организовање васпитно-образовног рада у школи

IV  ПОТРЕБНА  ДОКУМЕНТА

  1. Извод из матичне књиге рођених
  2. Увјерење о држављанству (не старије од шест мјесеци)
  3. Љекасрско увјерење (не старије од шест мјесеци)
  4. Диплому о завршеном образовању (четверогодишњи факултет или еквивалент)
  5. Увјерење о положеном стручном испиту за обављање васпитно-образовног рада
  6. Увјерење да кандидат није осуђиван правоснажном пресудом на безусловну казну  затвора
  7. Увјерење да се против кандидата не води кривични поступак
  8. Доказ о дужини радног искуства у васпитно-образовном раду у школи
  9. Приједлог програма рада за четверогодишњи период
  10. Кратку биографију у којој кандидат наводи до сада остварене резултате рада

V  РОК ЗА УЧЕШЋЕ НА КОНКУРСУ И ДОСТАВЉАЊЕ ПРИЈАВЕ

  1. Рок за подношење пријаве је петнаест (15) дана од дана објављивања у дневним новинама.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање

  1. Пријаве са доказима о испуњавању услова доставити у секретаријат Школе, или путем поште, на адресу:

ЈУ Економска школа Добој, Цара Душана 18, 74000 Добој, са назнаком: „за конкурс за избор директора школе".

Школа ће писменим путем обавијестити све учеснике конкурса, о одлуци о именовању директора у року од 8 (осам) дана од дана добијања рјешења о именовању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана