Желите више новца али не знате како до њега? Имамо рјешење

Агенције
Желите више новца али не знате како до њега? Имамо рјешење

Желите више новца?

То значи да сте амбициозни и да бринете о будућности.

Али, постоји начин како да зарадите значајан новац без осмосатног радног времена и 20 година напорног рада.

Како?

Једноставно. Трговање на свјетској берзи.

Не морате бити финансијски експерт да бисте трговали и зарадили новац на свјетској берзи. Тамо већ тргују милиони људи попут вас, као и хиљаде наших суграђана.

Уз експертску помоћ и бесплатних 50€ које добијате као почетни капитал, без икаквог ризика и новца можете врло брзо савладати основе трговања и почети да зарађујете.

Бесплатних 50€ почетних средстава?

Бесплатних 50€ почетног капитала је намијењено за вјежбу, међутим уколико током вјежбања истргујете тражени обим трговања, можете подићи свих 50€ као и цјелокупни профит који сте остварили!

Да ли је ово само још једна интернет превара и колико је ово сигурно?

FXLider, који вам даје бесплатни почетни капитал и преко кога се трговање извршава, је партнер брокерске куће Fortrade, која има лиценцу једног од најригорознијих регулатора на свијету – FCA у Великој Британији. Тиме је све 100% легално и транспарентно и сви клијенти имају заштиту британског регулатора.

У реду, али ја немам времена за ово.

Бесплатна едукација и експертска помоћ су апсолутно прилагођени Вашем слободном времену, а за само трговање Вам не треба више од 10 минута дневно.

Ако имате 10 минута дневно...

Региструјте се бесплатно и преузмите 50€ за трговање

Унапредите своје знање, вјештине и на крају буџет, региструјте се бесплатно и крените да тргујете са 50 еура почетног капитала још данас..

Бесплатних 50€ за трговање можете преузети овдје.  

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана