Завршена NetWork 11: Највећа пословно-технолошка конференција у БиХ окупила преко 1.100 учесника

Г.С.
Foto: NetWork 11

NetWork 11 конференција је и ове године успјешно одговорила изазовима савремених технологија те је својим учесницима дала мноштво квалитетног садржаја, корисних предавања и панел дискусија уз јединствену прилику за дружење и размјену искустава са домаћим и регионалним IT стручњацима.

По традицији, конференција је поставила високе стандарде у области информационих технологија у БиХ, спајајући едукативни и пословни сегмент са стратешким нетњоркингом и умрежавањем професионалаца.

Као и сваке године, фокус је био на најактуелнијим пословно-технолошким трендовима. Више од 90 врхунских босанскохерцеговачких, регионалних и глобалних предавача водило је учеснике кроз најважније и најкорисније теме из свијета технологије, пословања и иновација, од Cloud технологије, преко Machine Learning (ML), Security & Compliance, па све до будућности еCommercа.

Овогодишњи Business Day донио је перспективе водећих лица из органа власти и представника кључних компанија у регији. Панели попут „Повратак у будућност: Како дигитални потпис мијења пословање у БиХ?", „Финтецх у БиХ – и шанса и изазов" и „Дигитализација сервиса јавне управе у БиХ - чекају ли нас бољи дани?" изазвали су посебну пажњу међу учесницима.

„NetWork конференција је и ове године потврдила свој статус највеће и најрелевантније пословне технолошке конференције у БиХ. Свједочили смо повећаном интересовању за теме дигиталне трансформације и дигитализације у БиХ, што показује да је наша земља спремна да корача у корак с глобалним трендовима. Поносни смо што смо поново окупили тако велики број стручњака и ентузијаста из IT сектора те омогућили платформу за ефикасно умрежавање и размјену искустава. Network конференција остаје најзначајнији ИТ догађај у БиХ и сигурни смо да ће наредне године привући још већи број учесника", изјавили су из агенције Communis, главног организатора конференције.

Учесници конференције имали су прилику освојити бројне вриједне награде спонзора и уживати у богатом забавном програму. Након бројних предавања, присутни су уживали у наступима група Perpetuum Mobile, Забрањено пушење и Берина Бутуровића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана