Зарадите тргујући са ових 50 евра цијеном акција Apple-а на свјетској берзи преко интернета

Агенције
Зарадите тргујући са ових 50 евра цијеном акција Apple-а на свјетској берзи преко интернета

Почев од јуна Apple би требало да почне са издавањем првих обвезница које су деноминоване у јенима. Ово је још један у низу потеза који је Apple у посљедње вријеме предузео како би искористио пад каматних стопа на неким тржиштима ван САД-а.

У последња два месеца цена акција Apple-а порасла је 27.43%.

FXLider свим читаоцима Гласа Српске даје 50 еура за успjешан почетак трговања цијеном акција Apple-а и других највећих компанија на свјетској берзи, јединој берзи на којој инвеститори могу зарадити и када цијене акција расту, али и када цијене акција падају.

Откријте свјетску берзу – Преузмите 50 ЕУРА овдjе

Амерички технолошки гигант ће издати око 200 милијарди ($1.6 милијарде) обвезница деноминованих у јенима и ова средства искористити за повећање броја акционара али вјероватно и за проширивање пословања у Јапану.

Како наводе из FXLider-а, количина и цена нису још увијек фиксиране и зависиће од тражње инвеститора.

’Приноси на јапанске државне обвезнице једни су од најнижих у свијету јер Централна банка Јапана одржава референтне каматне стопе на веома ниском нивоу са масивним програмом монетарног стимулисања. Многи од учесника на тржишту обвезница очекују да ће овај потез Apple-а привући велико интересовање уколико буде понуђен атрактиван принос’, кажу у FXLider-у.

Apple је недавно поново проглашен највреднијим брендом на свијету, вриједним фантастичних $247 милијарди. Једном годишње рекламне агенције проглашавају 100 највредних брендова. Овогодишњи извјештај који је објављен у сриједу 20. маја показао је да је Apple и даље убједљиво на првом мјесту. И поред популарности Apple Watch-а главни покретач раста вредности бренда и то 67% у односу на претходну годину је ипак  iPhone 6.

*****

FXLider има ексклузивну сарадњу са Fortrade Limited – компанијом ауторизованом и регулисаном у UK од стране FCA (Financial Conduct Authority)) под лиценцом број 609970.

Поред доленаведеног одрицања од одговорности, овај материјал не представља понуду , или захтjев за извршење трансакције било којим финансијским инструментом. Друштво Фортраде не прихвата никакву одговорност за било какву употребу која може бити сачињена од ових коментара или за посљедице које произилазе из њих. Не дају се никакве изјаве нити гаранције за тачност и потпуност информација. Сходно томе свако лице поступа у том смислу у потпуности на сопствени ризик. Свако обезбеђено истраживање, не узима у обзир специфичне инвестиционе циљеве, финансијску ситуацију и потребе одређене особе која може да га прими. Оно није састављено у складу са законским захтјевима, осмишљен да промовише независност инвестиционог истраживања, као таквог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана