Зарадите на дионицама Google-а са ових бесплатних 50 евра

Глас Српске
Зарадите на дионицама Google-а са ових бесплатних 50 евра

Упркос изазовима са којима се пројекти Alphabeta (некадашњег Googleа) суочавају, сви они имају једну заједничку ствар - велики потенцијал. Уколико се испостави да је неки од њих уносан, то ће додатно повећати цијену дионица.

Укључите се у трговање цијеном дионица Googleа и почните да зарађујете на свјетској берзи од своје куће у 3 једноставна корака:

1. региструјте бесплатни налог за трговање на линку овдје

2. верификујте налог и

3. аутоматски добијате бесплатних 50 евра на свом налогу са којима одмах можете да почнете да тргујете и зарађујете на свјетској берзи

Alphabet Inc, некадашњи Google, одувијек је био познат по свом претраживачу. Име "Google" је постало синоним за проналажење информација преко интернета. У ствари, један од разлога за промјену имена компаније је управо и био та превелика повезаност са онлине претраживањем, што није једина област пословања компаније.

Ако се погледа чиме се тренутно компанија бави, видјет ће се да су њени производи од система паметних кућа, преко оптичног интернета, аутомобила без возача и многи други. Неки од пројеката су већ увелико у току и могли би да постану нови извори раста цијене дионица Googleа.

Већина прихода и даље долази од претраживача и огласа. Почев од јануара наредне године, Alphabet ће објавити два одвојена вида финансирања, један од Googleа и други од "осталих послова". "Остали послови" обухватају Google Fiber, самовозећа кола и друге амбициозне пројекте.

Када се говори о систему паметних кућа, честа асоцијација је Google Nest. Прошле године Google је потрошио 3,2 милијарде долара за куповину Nest Laba. То је био дио Googleовог плана ширења у оно што се назива "Интернет ствари" ("Internet of Things" (IoT)), или потез којим ће се уређаји међусобно повезивати и комуницирати једни са другима путем интернета.

Компанија је већ 2011. године представила свој ултра брзи интернет и ТВ услуге, Google Fiber. Google Fiber испоручује брзине интернета и до један гигабит у секунди, а тренутно је доступан у неколико метропола у САД-у. Пројекти као Google Fiber ће бити веома финансијски захтјевни за компанију. Аналитичари превиђају да ће интернет и ТВ услуге током наредне године коштати Google око 2 милијарде долара.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti
Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана