Зарадите на дионицама Apple-а са ових бесплатних 50 еура

Агенције
Зарадите на дионицама Apple-а са ових бесплатних 50 еура

Укључите се у трговање цијеном дионица Apple-а и почните да зарађујете на свјетској берзи од своје куће у 3 једноставна корака:

1. региструјте бесплатни FXLider налог за трговање на линку овдје

2. верификујте налог и

3. аутоматски добијате бесплатних 50 еура на свом FXLider налогу са којима одмах можете да почнете да тргујете и зарађујете на свјетској берзи

Apple је 2015. годину затворио прилично лоше, са падом цијене дионица од 7,7%, првенствено због пада продаје новог iPhonea. Лоша 2015. година дошла је као изненађење након одличне 2014. године у којој је зарада ове компаније порасла чак 40%. Његова тренутна тржишна вриједност је 590 милијарди долара.

Ипак, без сумње, инвеститори и даље имају позитиван став када је у питању ова компанија. Треба имати на уму да Apple пола своје укупне продаје дугује само једном производу (iPhoneу), који се тренутно суочава са оштром конкуренцијом из године у годину. Споро прихватање iPhoneа од стране просјечног потрошача, као и константно побољшавање Андроид оперативног система, главне су препреке и ризици за успјешно пословање Apple.

Економисти очекују позитивну промјену у 2016. години, која би требало да донесе увођење мјесечне претплате у висини од 32 долара за прелазак са старог на нови модел телефона. Преласком на систем претплате потрошачи ће добијати нови модел сваке године, умјесто сваке друге, како је раније био случај.

Претплата би могла да учини да инвеститори почну да посматрају Apple као Netflix, који је такође базиран на претплати и чија се вриједност дионица током 2015. године дуплирала.

Мјесечну претплату, према прелиминарним процјенама, требало би да прихвати око 37% потрошача, што ће учинити велику разлику када је у питању вриједност дионица.

FXLider има сарадњу са Fortrade Limited - компанијом ауторизованом и регулисаном у UK од стране FCA (Financial Conduct Authority) под лиценцом број 609970..

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kojeg finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана