Заказана трећа лицитација имовине “Интала”

Агенције
Заказана трећа лицитација имовине “Интала”

Милићи - Одбор појерилаца Фабрике монтажних кућа “Интал” из Милића, у којој је покренут стечајни поступак, заказао је трећу лицитацију за продају имовине ове бивше дрвопрерађивачке фирме, која ће бити одржана 20. септембра, преносе агенције.

Стечајни управник Млађен Петковић рекао је да је почетна цијена за лицитацију остала иста, а да ће, уколико ни овај пут не буде заинтересованих купаца, Одбор затражити да буде сазвана Скупштина повјерилаца и одређени даљи кораци у стечајном поступку.

Он је подсјетио да се на до сада одржане двије лицитације по почетној цијени од 4,2 милиона КМ није појавио ниједан потенцијални купац.

- У контактима смо са представницима једне италијанске корпорације који су у писму намјере изразили жељу да дођу у Милиће и посјете “Интал”. Због објективних разлога, а првенствено годишњих одмора, та посјета још није реализована, али је Одбор закључио да се наставе разговори са тим потенцијалним купцима - рекао је Петковић.

Он је најавио да ће лицитација бити одржана 20. септембра у 12.00 часова у Милићима.

Због милионских губитака и вишемјесечне блокаде рачуна Окружни привредни суд у Источном Сарајеву покренуо је у октобру прошле године стечај у Фабрици монтажних кућа “Интал” из Милића.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана