„Виз ер“ уводи нови лет за Њемачку из Бањалуке

ГС
„Виз ер“ уводи нови лет за Њемачку из Бањалуке

БАЊАЛУКА - Авио-компанија "Виз ер" летјеће два пута седмично на релацији Бањалука - Хамбург, а први лет на овој линији биће 17. децембра, саопштено је из "Виз ера".


У саопштењу се наводи да су карте већ доступне онлајн по цијени од 29,99 евра /58,99 КМ/.

"Нова линија ће бити допуна постојећем реду летења жВиз ераж са Међународног аеродрома Бањалука и потврђује посвећеност ове авио-компаније да путницима нуди изузетно повољне цијене и безбједне летове", истакли су из "Виз ера".

Шеф корпоративних комуникација у "Виз еру" Паулина Госк рекла је да је срећна што ова компанија може најавити проширење мреже рута из Бањалуке додавањем друге дестинације у Њемачкој - Хамбурга.

"Компанија жВиз ерж чини све што је могуће да наши путници уживају у безбједном и несметаном искуству путовања. Наша љубазна посада с нестрпљењем очекује да путницима пожели добродошлицу у нашој младој и модерној флоти", нагласила је она.

У саопштењу се додаје да је "Виз ер" најбрже растућа европска авио-компанија и да има флоту од 144 авиона "ербас" А320 и А321.

"Тим посвећених ваздухопловних професионалаца пружа врхунску услугу и веома ниску цијену, што жВиз еруж даје предност од 10,2 милиона путника у току финансијске године која је завршила 31. марта", наводе из ове компаније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана