Витинка апсолутни шампион квалитета

М. Л.
Витинка апсолутни шампион квалитета

Да су природни и здрави производи и даље на цијени свједочи достигнуће компаније "Витинка" из Козлука, која је на овогодишњем, 83. по реду Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду тријумфовала као апсолутни шампион квалитета.

Вода увијек нађе свој пут, а "Витинка" је управо то и учинила пронашавши пут до највиших свјетских стандарда. Неумољива контрола квалитета резултовала је да на Међународном пољопривредном сајму природна минерална вода "витинка" у категорији робних група "воде и освјежавајућа безалкохолна пића" засија као "шампион квалитета групе производа" за 2016. годину.

Поред најпрестижније сајамске награде као шампион групе и савремено рухо "Витинкиних" производа однијело је побједу и прво мјесто за укупан дизајн свих боца и амбалажа, који потписује дизајнер и креативни директор бањалучке маркетиншке агенције Суппорт маркетинг центар Саша Васић. По доласку на полице, ново одијело "Витинкиних" боца прво је побрало симпатије потрошача, а највеће оцјене стручног жирија новосадског сајма само су потврдиле и печатирале суд конзумената. Велика златна медаља компанији "Витинка" припала је за дизајн свих стаклених и PET боца, а првим, златним мјестом награђене су и етикете за брендове "витинка", "вивиа", "exotic", "vita", "cola" и "нара".

Сајам у Новом Саду уједно је био и прилика да "Витинка" своје производе представи и потрошачима у Србији, па је тако, као новитет у сусједној држави, судећи по коментарима са сајма, освојила и срца посјетилаца, али и још двије златне медаље - велику златну медаљу за квалитет у категорији минералних вода за бренд "витинка" и златну медаљу за квалитет у категорији безалкохолних пића за чисту, природну, изворску воду "вивиа".

- Пресрећни смо што смо били дио овог великог међународног сајма, који слови као један од десет најпрестижнијих сајамских догађаја у Европи. Велику радост дијелимо због освојених признања, како за квалитет наших производа, тако и за тотал дизајн и наше нове боце, које су дизајниране по највишим свјетским стандардима. Наставак тренда раста компаније "Витинка" у овој и у наредним годинама свакако је и улазак и ширење и на тржишта у региону - истакао је у Новом Саду директор маркетинга у компанији "Витинка" Мирко Савић.

Тријумф компаније услиједио је на затварању сајма, када су "Витинки", поред већ поменутих, уручене и специјалне награде за допринос сајму и уређеност сајамског простора, те награда за успјешну сајамску презентацију производа на штанду.

Нови укуси

Уз признања за квалитет и изглед производа, представници компаније "Витинка" кући се враћају са изненађењем за све оне којима је сасвим природно да пију шампионска пића.

То су нови "витинка" сирупи са укусом лимуна, јабуке, наранџе, малине и манго-лимете, који ће се ових дана појавити на полицама у свим маркетима у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана