"Витаминка" обиљежава 75 година: Најјачи адути квалитет и традиција (ФОТО)

М.Б.
Foto: Д. Поздеровић

БАЊАЛУКА - Манифестација "Дани Витаминке" почела је данас у Бањалуци и то свечаном академијом у Банском двору, а наставиће се све до 22. октобра и то у Господској улици, гдје ће бити изложени производи, а припремљени су и пригодни поклони за посјетиоце.

"Витаминка" је једна од најпознатијих компанија за производњу воћа и поврћа у региону, а оно што их издаваја од других су квалитет и традиција. 

Директорица производње у "Витаминци" Тања Шушић рекла је да је седам и по деценија успјешног рада лијеп повод за прославу коју су увеличале  бројне јавне личности, колеге и купци.

- Ово је права прилика да прославимо јубилеј, наш квалитет и традицију.  Ту је сада и наша нова амбалажа која је побрала само позитивне коментаре и  употпуњује наш квалитет који је увијек био на првом мјесту - рекла је Шушићева.

Од сутра до недјеље планирано је дружење са грађанима на штанду у Господској улици, у периоду од 16 до 20 часова.

- Позивамо све суграђане да нам се придруже, а припремили смо и поклоне - рекла је Шушићева.

Директор маркетинга у "Витаминци" Мирко Савић истакао је да је ово велики дан за све запослене али и потрошаче, јер су већ 75 година  њихови производи неизбјежни у свим домаћинствима у БиХ, а уз то позиционирали су се и на међународном тржишту.

- Осим у БиХ, наши производи доступни су и у Хрватској, Аустрији и Њемачкој, али и Аустралији и Америци.  Уз квалитет и традицију, повјерење је наша  највећа снага - рекао је Савић.

Прославу великог јубилеја увеличали су многи гости, али и сарадници "Витаминке" као што је фирма "Бинвест" из Посушја. 

Владимир Костандиновић из ове фирме нагласио је да "Витаминка" треба само да настави као што је до сада радила.
- Годинама имамо добру сарадњу са "Витаминком" као дистрибутер њихових производа за Херцеговину. Вјерујем да ће нови дизајн и лого позитивно утицати на продају, која је и сада одлична на нашем тржишту - рекао  је Костандиновић.

Галерију са манифестације "Дани Витаминке можете погледати О В Д Ј Е

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана